04262024pia

Policajti zo Želiezoviec prenasledovali vozidlo s migrantmi, skončilo v rieke Hron

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

ŠAROVCE 8. novembra 2022 - Dnes krátko po polnoci policajti z Obvodného oddelenia PZ Želiezovce prenasledovali vozidlo VW Touareg s poľským evidenčným číslom. Ako informuje policajná Facebook stránka Polícia SR - Nitriansky kraj, vodič na znamenia policajnej hliadky nereagoval a v rýchlej jazde pokračoval smerom na obec Šarovce.

Policajti zo Želiezoviec prenasledovali vozidlo s migrantmi, skončilo v rieke Hron

Podľa ďalších informácii na kruhovom objazde však zmenil smer a pokračoval smerom na obec Kalná nad Hronom. "Následne zišiel z vozovky a v jazde pokračoval cez pole, kde sa policajtom stratil z dohľadu. Hliadka preverila všetky odbočky na poľné cesty, pričom vozidlo nespozorovali, ale pri uzavretom moste našli stopy po vozidle, ktoré smerovali ku korytu rieky Hron. Ihneď sa presunuli k rieke a našli vozidlo, ktoré skončilo prednou časťou v nej. Mimo vozidla sa už nachádzalo viacero osôb a v aute našli ešte päticu prevážaných ľudí," priblížila Polícia.

Celkovo išlo o 11 migrantov zo Sýrie, ktorí boli prevezení na ošetrenie do nemocnice. "Prípadom sa už zaoberajú príslušníci Národnej jednotky boja proti nelegálnej migrácii Úradu hraničnej a cudzineckej polície," uzavrela Polícia.

zdroj a foto: Facebook Polícia SR - Nitriansky kraj

Prečítajte si aj:

Andrej Budai foto - video služby

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie
...

KVALITNÝ NÁBYTOK, PRODUKTY TOPSHOP, DORMEO, DELIMANO, WALKMAXX, WELLNEO, ROVUS - OBUV A MÓDA - NÓRSKA KOZMETIKA - PRE DOSPELÝCH - ŠPORT A VÝŽIVOVÉ DOPLNKY - ŠKOLSKÉ POTREBY - ŠPERKY - ZĽAVY A AKCIE - KVALITNÝ ALKOHOL

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre