04192024pia

Neznáma osoba využíva na sociálnych sieťach príbeh a fotografie cudzieho chorého dieťaťa zo Šiah

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

ŠAHY 1. marca 2021 - Neznáma osoba využíva na sociálnych sieťach príbeh a fotografie cudzieho chorého dieťaťa za účelom podvodu. Ako nás informovali rodičia zneužitého malého bojovníka Štefanka, daná neznáma osoba využíva iné číslo účtu, aké je to ich. Podvedená rodina, ktorá žije v Šahách, posiela aj dôkazy.

Neznáma osoba využíva na sociálnych sieťach príbeh a fotografie cudzieho chorého dieťaťa zo Šiah

Podľa screenshotov komunikácie rodičov Štefanka s danou osobou je zrejmé, že danej neznámej osobe na jej účet už ľudia poslali približne 3000 Eur. Screeshoty zaslali rodičia Štefanka.

Neznáma osoba využíva na sociálnych sieťach príbeh a fotografie cudzieho chorého dieťaťa zo Šiah

Rodina podala na polícii oznámenie, že daná neznáma osoba zverejnila fotografie a príbeh jeho chorého syna s iným číslom účtu na sociálnej sieti Facebook.

Neznáma osoba využíva na sociálnych sieťach príbeh a fotografie cudzieho chorého dieťaťa zo Šiah

Pravé číslo účtu aj s príbehom chorého chlapčeka je zverejnené na overenej výzve na stránke OZ Podaj pomoc tu: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=460087265134368&id=100033992947804

O prípade sme sa informovali aj na polícii. "Polícia v Leviciach sa uvedeným prípadom zaoberá. Jeho okolnosti preverujeme ako podozrenie z trestného činu podvodu," potvrdila Renáta Čuháková, vedúca Oddelenia komunikácie a prevencie Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre.

Neznáma osoba využíva na sociálnych sieťach príbeh a fotografie cudzieho chorého dieťaťa zo Šiah

Príbeh malého bojovníka Štefanka

Štefanko sa narodil s hypoxiou (nedokysličenie mozgu) a vôbec nehýbe s pravou rúčkou (plexusbrachialis). Napriek tomu absolvoval už veľmi náročnú operáciu vo Fakultnej nemocnici Kráľovské Vinohrady v Prahe. My ako rodičia stále bojujeme ďalej, absolvujeme rehabilitačné programy, cvičenia, elektroliečbu, no rúčka sa stále nehýbe! Dnes má Štefanko 18 mesiacov, musíme ísť ďalej, inak by ručička bola stále horšia. Takže máme pred sebou nekonečné rehabilitácie, cvičenia, atď... V tomto roku sme sa rozhodli, že sa skontaktujeme s Wiener Privatklinik (vo Viedni). Táto cesta čo máme pred sebou, bude zase veľmi ťažká. Minulý rok nás naučil, hlavne vážiť si to najdôležitejšie, a to je zdravie!!! Dovoľte, aby sme vám všetkým poďakovali, ktorí nám pomohli a pomáhajú a budú pomáhať aj tento rok, aby sa nám vytúžený sen splnil, aby náš synček hýbal s rúčkou - lebo si to zaslúži ako aj ostatné detičky! Prosíme všetkých priatelov, známych, širokú verejnosť s dobrým srdcom, aby ste nám dali šancu. Bude to nádej pre nás rodičov a pre Štefanka na ceste za lepší život. Ďakujeme vopred za každé 1€ a zdieľanie nášho príbehu. Veríme, že Štefankovi spoločnými silami pomôžeme, dostať sa vpred.
S pozdravom Štefanko a rodičia. Ďakujeme veľmi pekne!!!
Naše č. účtu: SK89 5200 0000 0000 1321 9554
BIC/SWIFT: OTPVSKBX

zdroj a fotografie: rodičia chorého Štefanka

Prečítajte si aj:

Páči sa Vám práca Leviceonline.sk a TVTEKOVHONT? Podporte nás

Cieľom portálu Leviceonline.sk a regionálnej internetovej televízie TVTEKOVHONT je prinášať Vám aktuálne spravodajstvo, rozhovory, komentáre, reportáže, videá a ďalšie užitočné a praktické informácie, ako aj čítanie a obsah pre zábavu a voľný čas najmä z okresu Levice a blízkeho okolia.

Na to, aby sme pre Vás mohli stále a ešte lepšie pracovať, potrebujeme i Vašu podporu. Ďakujeme Vám za akýkoľvek finančný príspevok.

Podporiť nás môžete poukázaním akejkoľvek sumy na účet nášho občianskeho združenia Regionline.sk:

Slovenská sporiteľňa IBAN:
SK37 0900 0000 0051 5918 8001

konštantný symbol:
0558

FIRMY a ŽIVNOSTNÍCI POZOR! VÝHODNÁ REKLAMA NA LEVICEONLINE.SK a TVTEKOVHONT TU.

TERAZ AKCIA! Objednajte si u nás reklamu na určité obdobie a získate ju na 2x dlhšie!

Výhodná reklama na Leviceonline.sk a TVTEKOVHONT
TVTEKOVHONT.SK - regionálna internetová televízia zameraná na okres Levice, blízke okolie a regióny Tekov a Hont
Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre