04242024str

NAKA rozšírila obvinenie za neoprávnené navyšovanie objemu fakturovaných prác v JE Mochovce

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

MOCHOVCE 5. júna 2020 - Vyšetrovateľ Špecializovaného tímu NAKA "Elektro" rozšíril obvinenie dvom fyzickým osobám a jednej právnickej osobe, celková spôsobená škoda spoločnosti Slovenské elektrárne, a.s. predstavuje viac ako 140.000 eur. Informuje o tom Facebook stránka Polícia Slovenskej republiky.

NAKA rozšírila obvinenie za neoprávnené navyšovanie objemu fakturovaných prác v JE Mochovce

Ilustračná foto z minulej realizácie v rámci prípadu.

Hĺbkové tepovanie sedačiek, kobercov, matracov, áut, postelí
Fasardiofficial.sk - šaty na každú príležitosť pre dámy a slečny

Podľa ďalších informácii polície predmetné vyšetrovanie obzvlášť závažného zločinu porušovanie povinnosti pri správe cudzieho majetku súvisí s vykonaním policajnej akcie z novembra minulého roku pod názvom "Manažér", v rámci ktorej bolo zistené neoprávnené navyšovanie objemu fakturovaných prác oproti objemu skutočne vykonaných prác jedným z dodávateľov prác a služieb pri dostavbe 3. a 4. bloku Jadrovej elektrárne Mochovce. "Špecializovaný tím aj naďalej aktívne vyhľadáva a preveruje všetky podozrenia súvisiace s dostavbou JE Mochovce, o ďalších krokoch budeme v dohľadnej dobe informovať," dodáva polícia na svojej Facebook stránke.

zdroj a foto: Facebook stránka Polícia Slovenskej republiky

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

Podporte projekt celoregionálnej internetovej televízie TVTEKOVHONT

Prečítajte si:

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre