04252024štv

V Tlmačoch z vozňa vytiekla kvapalina, hasiči zabraňujú jej ďalšiemu úniku

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

TLMAČE 25. septembra 2018 - V Tlmačoch dnes približne o 17:30 hod. došlo k úniku kvapaliny z idúceho vlaku, ten je odstavený a zasahujú pri ňom všetky záchranné zložky.

V Tlmačoch z vozňa vytiekla kvapalina, hasiči zabraňujú jej ďalšiemu úniku

Ilustračná fotografia.

Unity Club Levice - Oldies party, DJ Vojto Krajčír, 6.10.2018

 

Ako portál Leviceonline.sk informoval riaditeľ odboru komunikácie a hovorca Železničnej spoločnosti Slovensko (ZSSK) Tomáš Kováč, pravdepodobne ide o trafo olej, no nie je to zatiaľ potvrdené. "Podľa mojich informácii nedošlo k žiadnemu zraneniu osôb. Došlo k určitej poruche vlaku. Je možné, že došlo k mechanickému poškodeniu vlaku nejakým predmetom na trati, ktorý do vlaku urobil dieru. V tejto chvíli však nevieme konkrétne špecifikovať ako k tomu došlo," povedal Tomáš.

Je pravdepodobné, že dôjde k meškaniu vlakov. "Kolegovia sa budú snažiť zabezpečiť buď odťah vlaku, prípadne náhradný rušeň, alebo náhradnú autobusovú dopravu. Ako to však bude presne riešené, v tejto chvíli ešte neviem povedať," dodal hovorca ZSSK.

V týchto chvíľach sa hasiči snažia zabrániť ďalšiemu úniku danej kvapaliny z vlaku ako aj do okolitej prírody.

zdroj: www.leviceonline.sk, ilustračná fotografia: HaZZ

Nakúpdoma.sk - eshop - Byt a domácnosť, elektronika a spotrebiče, šport a fitness, kuchyňa, pánska a dámska móda, obuv, Topshop produkty, alko-nealko nápoje, kozmetika
Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

POZRITE SI TIEŽ:

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre