04252024štv

Medzi Kalnou nad Hronom a Levicami sa roztrhol rýchlik

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

KALNÁ NAD HRONOM / LEVICE 5. septembra 2018 - Medzi Kalnou nad Hronom a Levicami sa roztrhla súprava rýchlika R811 na trase z Bratislavy do Košíc. Ako informuje Twitter stránka Železničnej spoločnosti Slovensko (ZSSK), incident sa stal v v stredu 5.9.2018 o 09:55 hod.

Medzi Kalnou nad Hronom a Levicami sa roztrhol rýchlik

Ilustračná fotografia.

Unity Club Levice - Oldies party, DJ Vojto Krajčír, 6.10.2018

 

Ako ďalej informuje, v tomto úseku sa prerušila železničná doprava. "Vzniknutá situácia nás veľmi mrzí. Mimoriadna udalosť sa stala na súprave vlaku R 811 Sitno (Bratislava hl. st. 08:01 – Košice 14:37). Došlo k tomu, žiaľ, pravdepodobne z dôvodu únavy materiálu (raz-dvakrát za rok sa to stane – tento typ nehody cestujúcich nijako neohrozí – vozne bez rušňa automaticky zabrzdia). Presnú príčinu budeme poznať po ukončení vyšetrovania. Rušeň s jedným vozňom je už v Leviciach a zvyšok súpravy bude o chvíľu (alebo už aj je) v Kalnej nad Hronom. Cestujúci budú pokračovať vo svojej jazde vo vlaku R 835 Tekov (Bratislava hl. st. 10:01 – Banská Bystrica 13:26), ktorý mimoriadne zastaví aj v stanici Kalná nad Hronom, prípadne R 813 Gemeran (Bratislava hl. st. 12:01 – Košice 18:37)," vysvetlil Tomáš Kováč, hovorca ZSSK.

Podľa jeho ďalších slov sa za vzniknuté problémy ešte raz ZSSK veľmi ospravedlňuje. "Možné odškodnenie sa riadi podľa http://www.slovakrail.sk/sk/o-spolocnosti/prava-cestujucich/odskodnovanie-vo-vnutrostatnej-preprave.html,“ dodal.

Medzi Kalnou nad Hronom a Levicami sa roztrhol rýchlik

zdroj: ZSSK, foto: HaZZ


Nakúpdoma.sk - eshop - Byt a domácnosť, elektronika a spotrebiče, šport a fitness, kuchyňa, pánska a dámska móda, obuv, Topshop produkty, alko-nealko nápoje, kozmetika
Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

POZRITE SI TIEŽ:

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre