04252024štv

Pri policajnej nahaňačke asistovali aj policajti z Levíc

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 10. septembra 2017 - Vo štvrtok 7. septembra v čase o 11.55 hod. policajti vyhlásili v obci Úľany nad Žitavou pátranie po osobnom motorovom vozidle Škoda Octávia, nakoľko vzniklo dôvodné podozrenie, že vo vozidle sa nachádzajú osoby, podozrivé z trestnej činnosti.

Pri policajnej nahaňačke asistovali aj policajti z Levíc

Predmetné vozidlo sa pohybovalo v doobedňajších hodinách v obci Úľany nad Žitavou, kde posádka vozidla mala poškodenej, ktorá tlačila bicykel, odcudziť zo zadného nosiča plátennú tašku, v ktorej mala peňaženku s finančnou hotovosťou.

Operačný dôstojník okamžite vyslal policajné hliadky z okresu Nové Zámky a Levice, ktoré sa skoordinovali a začali po vozidle pátrať. Z informácii, ktorými policajti disponovali vyplynulo, že vozidlo sa pohybuje pri obci Čata, kde ho policajti zastavovali, pričom vodič výzvu na zastavenie nerešpektoval a pokračoval vo veľkej rýchlosti v jazde ďalej smerom na Štúrovo.

Za obcou Kamenný Most policajti vytvorili služobným motorovým vozidlom na ceste prekážku, do ktorej vodič narazil pritom, ako sa snažil z miesta ujsť. Policajti na mieste obmedzili osobnú slobodu 30-ročnému mužovi z obce Selice v okrese Šaľa. Vo vozidle sa nachádzala okrem vodiča aj 32-ročná žena a trojročné dieťa. K zraneniu osôb
dôsledkom tejto udalosti nedošlo.

Lustráciou bolo ďalej zistené, že po podozrivom mužovi je vyhlásené pátranie. Z ďalšieho preverovania vyplynulo, že podozrivé osoby mali ten istý deň v doobedňajších hodinách odcudziť z predajne potravín v obci Bánov finančnú hotovosť. Muž a žena sú v cele policajného zaistenia a vyšetrovateľ vykonáva všetky potrebné procesné úkony. Vo veci bolo začaté trestné stíhanie pre zločin krádeže.

zdroj a fotografia: KR PZ Nitra

POZRITE SI TIEŽ:

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre