05052024ned

V obciach Keť a Nový Tekov polícia načapala podgurážených motoristov

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

V obciach Keť a Nový Tekov polícia načapala podgurážených motoristovKEŤ / NOVÝ TEKOV 3. marca 2014 - V policajnej cele skončil 46 ročný muž, ktorého policajti zastavili v obci Keť. Ten sa v sobotu večer o štvrť na sedem vracal domov z krčmy, potom ako si kúpil cigarety. Aj keď to mal vodič domov asi 600 metrov, prespal nakoniec v policajnej cele. Pri dychovej skúške mu policajti namerali 3,54 promile alkoholu.

Tridsaťjeden ročný vodič z Tlmáč dňa 2. marca krátko po tretej hodine ráno v obci Nový Tekov pri prejazde pravotočivou zákrutou prešiel s vozidlom do protismeru a narazil do telekomunikačného stĺpa, ktorý vyvalil a následne narazil do betónového múrika rodinného domu. Vodič pri nehode utrpel zranenia, z ktorých sa bude liečiť podľa predbežnej lekárskej správy asi 5 týždňov.

Bezkomínové biokrby - Levice, predajňa Ul. I. Krasku 8  

U vodiča bola vykonaná dychová skúška, pri ktorej mu bola nameraná hodnota 0,99 miligramu etanolu na liter, čo je v prepočte 2,06 promile alkoholu. Na vozidle Seat Alhambra si vodič spôsobil škodu vo výške 3.000,-€. Na  betónovom múriku a telekomunikačnom stĺpe bola škoda vyčíslená na viac ako 3.500,-€.

Obom motoristom bolo vznesené obvinenie z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

zdroj: KR PZ Nitra

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre