05022024štv

Vážna dopravná nehoda v Novom Tekove: Vozidlo dostalo šmyk, niekoľko krát sa prevrátilo a narazilo do svahu a stromov (video)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

NOVÝ TEKOV 7. júna 2023 - Dopravní policajti z Levíc boli v pondelok 5.6.2023 okolo pol ôsmej ráno vyslaní k dopravnej nehode osobného auta Mercedes, ktorého vodič prechádzal obcou Nový Tekov. Ako informovala Polícia na svojej Facebook stránke Polícia SR - Nitriansky kraj, vozidlo dostalo šmyk, niekoľko krát sa prevrátilo a narazilo do svahu a stromov.

Vázna dopravná nehoda v Novom Tekove: Vozidlo dostalo šmyk, niekoľko krát sa prevrátilo a narazilo do svahu a stromov (video)

ČLÁNOK POKRAČUJE NIŽŠIE ⇩

Prečítajte si aj:

Andrej Budai foto - video služby

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

Podľa ďalších informácii po predídení iného vozidla pravdepodobne vodič neprispôsobil rýchlosť svojej jazdy najmä svojim schopnostiam, vlastnostiam vozidla a nákladu, poveternostným podmienkam, stavu a povahe vozovky, v dôsledku čoho prešiel do protismernej časti vozovky, následne na ľavú krajnicu a s vozidlom dostal na mokrej ceste šmyk. "Vozidlo sa stalo neovládateľné, dostalo sa do ľavej priekopy v smere jeho jazdy, kde sa niekoľkokrát prevrátilo a narazilo do svahu priekopy ako aj do stromov, v dôsledku čoho došlo k vymršteniu spolujazdkyne sediacej vpredu z vozidla na cestu. Podľa stavu airbagov a bezpečnostných pásov je evidentné, že žena nebola pri jazde pripútaná," približuje Polícia.

Vodič aj spolujazdkyňa sa pri nehode vážne zranili. "Alkohol dychovou skúškou nebol zistený. Okolnosti, miera zavinenia a presná príčina tejto dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania. Polícia vyzýva vodičov, aby prispôsobili svoju jazdu mokrej vozovke, aby jazdili pomalšie a opatrnejšie a počas jazdy používali bezpečnostné pásy. Radšej stratiť sekundu v živote, ako život v sekunde," uzatvára Polícia.

Pozrite si hrôzostrašné video priamo z dopravnej nehody:

zdroj, foto a video: Facebook Polícia SR - Nitriansky kraj

...

KVALITNÝ NÁBYTOK, PRODUKTY TOPSHOP, DORMEO, DELIMANO, WALKMAXX, WELLNEO, ROVUS - NÓRSKA KOZMETIKA - PRE DOSPELÝCH - ŠPORT A VÝŽIVOVÉ DOPLNKY - ŠKOLSKÉ POTREBY - ŠPERKY - ZĽAVY A AKCIE - KVALITNÝ ALKOHOL

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre