05042024sob

Pri Gbelciach sa stala tragická dopravná nehoda

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

GBELCE 17. februára 2023 - Pri obci Gbelce sa stala tragická dopravná nehoda. Ako informuje Polícia na svojej Facebook stránke Polícia SR - Nitriansky kraj, pri nehode, ktorá sa stala dňa 16.2.2023 okolo 19:00 hod., zahynuli dvaja ľudia.

Pri Gbelciach sa stala tragická dopravná nehoda

Podľa ďalších informácii 23-ročný vodič Citroënu C5 pri prechádzaní pravotočivej zákruty z doposiaľ nezistených príčin zišiel z cesty vľavo do priekopy, kde narazil do stromu. "Auto zostalo prevrátené na streche a v ňom zakliesnení dvaja ľudia. Aj napriek poskytnutej pomoci 61-ročný spolujazdec na mieste nehody svojím zraneniam podľahol. Mladého vodiča sa snažili lekári oživovať, avšak bez úspechu. Zomrel necelé dve hodiny po nehode," priblížila Polícia.

Pri Gbelciach sa stala tragická dopravná nehoda

Okolnosti, miera zavinenia a presná príčina tejto dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania. "Vyšetrovateľ PZ začal trestné stíhanie vo veci pre trestný čin usmrtenia. Polícia neustále apeluje na vodičov, aby prispôsobili svoju jazdu stavu a povahe vozovky a svojim schopnostiam a neohrozovali hazardnou jazdou svoje životy a životy ostatných účastníkov cestnej premávky," uzavrela policajná Facebook stránka.

Prečítajte si aj:

Andrej Budai foto - video služby

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

Pri Gbelciach sa stala tragická dopravná nehoda

Pri Gbelciach sa stala tragická dopravná nehoda

zdroj a foto: Facebook Polícia SR - Nitriansky kraj

...

KVALITNÝ NÁBYTOK, PRODUKTY TOPSHOP, DORMEO, DELIMANO, WALKMAXX, WELLNEO, ROVUS - NÓRSKA KOZMETIKA - PRE DOSPELÝCH - ŠPORT A VÝŽIVOVÉ DOPLNKY - ŠKOLSKÉ POTREBY - ŠPERKY - ZĽAVY A AKCIE - KVALITNÝ ALKOHOL

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre