05022024štv

Vodička v Dolnej Seči narazila do zaparkovaného auta, nafúkala viac ako tri promile alkoholu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

DOLNÁ SEČ 15. februára 2023 - Dopravní policajti z Levíc boli vo večerných hodinách vyslaní k dopravnej nehode, ktorá sa stala v obci Dolná Seč. Ako informuje Polícia na svojej Facebook stránke Polícia SR - Nitriansky kraj, 39-ročná vodička vozidla Mercedes Benz pravdepodobne neprispôsobila rýchlosť jazdy svojim schopnostiam a pri nesprávnom obchádzaní narazila do zaparkovaného BMW 320D.

Vodička v Dolnej Seči narazila do zaparkovaného auta, nafúkala viac ako tri promile alkoholu

Podľa ďalších informácii policajti vodičku podrobili dychovej skúške na alkohol s výsledkom 1,46 mg/l, čo je v prepočte 3,04 promile. "Tri promile sa považuje za vážnu otravu alkoholom, pri ktorom nastávajú poruchy vedomia a je tu riziko zástavy dychu a krvného obehu. Pri dopravnej nehode sa nikto nezranil a škoda, ktorá vznikla bola predbežne vyčíslená na 3400 Eur. Neustále apelujeme na vodičov, aby nesadali za volant pod vplyvom alkoholu a nehazardovali so svojim, ako aj cudzím životom," dodala Polícia.

zdroj a foto: Facebook Polícia SR - Nitriansky kraj

Prečítajte si aj:

Andrej Budai foto - video služby

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre