05032024pia

Medzi Levicami a Hornou Sečou tragicky skončila láska Alexandra a Katky

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE / HORNÁ SEČ 6. februára 2022 - Medzi Levicami a Hornou Sečou tragicky skončila láska Alexandra († 19) a Katky († 18). Ich láska skončila pri mimoriadne tragickej dopravnej nehode, ktorá sa stala v piatok 4. februára 2022 večer. Informuje o tom portál Čas.sk.

Medzi Levicami a Hornou Sečou tragicky skončila láska Alexandra a Katky

Podľa ďalších informácii portálu vodič Mário († 27) podľa mužov zákona neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, dostal šmyk a prešiel do protismeru. "Nasledovala čelná zrážka s autom, v ktorom sa viezli Alexander († 19) so svojou láskou Katkou († 18) a kamarátom Alexandrom (17). Partneri boli na mieste mŕtvi, najmladší člen posádky bojuje v nemocnici o život. Búračku neprežil ani šofér druhého auta," opisuje Čas.sk.

Na Voyo.cz nájdete viac ako 2000 filmov, dokumentov a reality shows s najširšiu ponuku českých a slovenských seriálov z platených streamingových služieb.

KVALITNÝ NÁBYTOK, PRODUKTY TOPSHOP, DORMEO, DELIMANO, WALKMAXX, WELLNEO, ROVUS - OBUV A MÓDA - NÓRSKA KOZMETIKA - PRE DOSPELÝCH - ŠPORT A VÝŽIVOVÉ DOPLNKY - ŠKOLSKÉ POTREBY - ŠPERKY - ZĽAVY A AKCIE - KVALITNÝ ALKOHOL

Prečítajte si aj:

Andrej Budai foto - video služby

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

Rodiny, kamaráti a známi sa utápajú v slzách. Veľmi nečakane a náhle im totiž odišli z tohto sveta ľudia, ktorí mali ešte celý život pred sebou. "Šaňo, ako ho všetci volali, išiel v piatok večer spolu s Alexandrom pre svoju priateľku Katku do práce. Spoločne sa vracali domov, tam už však, žiaľ, nedošli," dodal portál.

Podľa Polície 27-ročný vodič vozidla Renault Megane pravdepodobne po prejazde pravotočivej zákruty neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, dostal s vozidlom šmyk a prešiel do protismeru, kde čelne narazil do oprotiidúceho vozidla Volkswagen Passat, pričom 19-ročný vodič VW a jeho 18-ročná spolujazdkyňa pri dopravnej nehode zahynuli. "Ďalší 17-ročný spolujazdec skončil v nemocnici s ťažkými zraneniami," pokračovala Polícia pre Čas.sk.

Vážne zraneného vodiča Renaultu odviezla záchranka do nemocnice, odkiaľ však prišla smutná správa. "Muž zraneniam podľahol. To, či boli vodiči pod vplyvom alkoholu, ukáže až pitva," doplnili muži zákona pre portál Čas.sk.

Alexander, ktorý bol podľa kamarátov úžasný chalan, plný optimizmu a vždy pripravený každému nezištne pomáhať, mal práve v sobotu oslavovať svoje 20. narodeniny. "Je to veľmi ťažké. Mali sme oslavovať, a len pár hodín pred okrúhlinami jeho život vyhasol. Som strašne smutná, stále neverím, stále nechápem. Miesto toho, aby som Ti dnes želala veľa zdravia a šťastia, ti želám, aby si spinkal sladko a nech ti je zem ľahká," povedala pre Nový Čas utrápená Šaňova kamarátka.

Žiaľ je o to väčší, že Šaňo a Katka mali dokonca v pondelok spoločne oslavovať svoje prvé výročie. "On ju mal veľmi rád, aj ona jeho. Bola to láska, ktorá mala prekvitať a nie skončiť tým najhorším spôsobom," dodala pre Čas.sk so smútkom v hlase.

Podľa Čas.sk tak rodičov zamilovanej dvojice čaká najhoršia úloha v živote - odprevadiť svoje milované deti na poslednú cestu...

zdroj a foto: Čas.sk

Páči sa Vám práca Leviceonline.sk a TVTEKOVHONT? Podporte nás

Cieľom portálu Leviceonline.sk a regionálnej internetovej televízie TVTEKOVHONT je prinášať Vám aktuálne spravodajstvo, rozhovory, komentáre, reportáže, videá a ďalšie užitočné a praktické informácie, ako aj čítanie a obsah pre zábavu a voľný čas najmä z okresu Levice a blízkeho okolia.

Na to, aby sme pre Vás mohli stále a ešte lepšie pracovať, potrebujeme i Vašu podporu. Ďakujeme Vám za akýkoľvek finančný príspevok.

Podporiť nás môžete poukázaním akejkoľvek sumy na účet nášho občianskeho združenia Regionline.sk:

Slovenská sporiteľňa IBAN:
SK37 0900 0000 0051 5918 8001

konštantný symbol:
0558

TVTEKOVHONT.SK - regionálna internetová televízia zameraná na okres Levice, blízke okolie a regióny Tekov a Hont
Výhodná reklama na Leviceonline.sk a TVTEKOVHONT

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre