04192024pia

Desivú autonehodu v Leviciach spôsobil slovenský spevák, priznal sa (video)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 14. decembra 2021 - Desivú autonehodu na Dopravnej ulici v Leviciach, ktorá sa stala v sobotu 11. decembra 2021 krátko po 12:15 hod. a pri ktorej sa zrazili štyri osobné vozidlá a tri osoby sa zranili, spôsobil mladý slovenský spevák s muzikantským menom David Key. Informuje o tom portál Topky.sk.

Desivú autonehodu v Leviciach spôsobil slovenský spevák, priznal sa (video)

Podľa Topky.sk muzikant nedal prednosť v jazde inému automobilu, ktoré sa následne prevrátilo. "Key sa však ani zďaleka netvári, že to, čo sa stalo je v poriadku a pre Topky.sk opísal priebeh celej udalosti," dodáva portál.

Mladý Bratislavčan Key pre Topky.sk vysvetlil, že jeho kamarát potreboval zaviezť domov. "Do bytu jeho známeho sa však už nedostali a práve ich vozidlo zapríčinilo veľkú zrážku na križovatke. Bez váhania priznal, že celá udalosť, počas ktorej sa jedno z áut prevrátilo, sa stala bezpochyby jeho vinou," dodáva portál.

KVALITNÝ NÁBYTOK, PRODUKTY TOPSHOP, DORMEO, DELIMANO, WALKMAXX, WELLNEO, ROVUS - OBUV A MÓDA - NÓRSKA KOZMETIKA - PRE DOSPELÝCH - ŠPORT A VÝŽIVOVÉ DOPLNKY - ŠKOLSKÉ POTREBY - ŠPERKY - ZĽAVY A AKCIE - KVALITNÝ ALKOHOL

Prečítajte si aj:

Andrej Budai foto - video služby

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

Key ďalej pre Topky.sk dodal, že v aute nedal prednosť ostatným vozidlám, pretože si myslel, že je na hlavnej ceste. "Z nepozornosti, ktorú ani neviem vysvetliť, som si nevšimol dopravné značenie. Levice vôbec nepoznám a semafóry boli nefunkčné. Ani neviem, čo mám povedať. Veľmi ma to mrzí, najazdil som už desiatky tisíc kilometov a nikdy neprišlo k žiadnej kolízii, auto je môj druhý domov," vysvetlil pre portál muzikant.

Keďže mal zato, že má prednosť, šinul sa ďalej cez križovatku, pričom sa zrazil s zľava idúcim autom. "To sa následne prevrátilo a po kolízii do Davidovho vozidla zozadu narazili ďalšie autá. Celá udalosť je zachytená na videu, ktoré nám muzikant preposlal, keďže si chybu uznáva a hovorí, že nemá potrebu svoje zavinenie "tutlať"," dodávajú Topky.sk.

Video z nehody si môžete pozrieť tu:

Čo nasledovalo po zrážke, však úplne nevie. "Zostal som sedieť v šoku s krvavou hlavou a ďalej som nevnímal. Až keď ma hasiči vytiahli z auta som si uvedomil, že zle. Auto začalo dymit, všetci tam kričali, odpadol som a zobudil sa až v sanitke," Key opísal pre Topky.sk chvíle, kedy si uvedomil, čo svojou nepozornosťou spôsobil.

Desivú autonehodu v Leviciach spôsobil slovenský spevák, priznal sa (video)

"Nebudem sa vyhovárať. Prehliadol som značky a neubrzdil som, aj keď som robil, čo sa dalo. Aj z polície mi volali, že je to zakliata križovatka a keď som dnes s vyšetrovateľom volal, hasiči povedali, že je šťastie, že žijeme. Len mne to až teraz dochádza," pre Topky.sk opisuje šťastie v nešťastí muzikant, ktorý je rád, že nikto si neodnesie žiadne trvalé následky a je pripravený za svoje previnenie pykať.

Desivú autonehodu v Leviciach spôsobil slovenský spevák, priznal sa (video)

Ostatní účastníci nehody vraj obišli bez väčších zranení. Dvojica, ktorá sedela v prevátenom aute, vyviazla s odreninami a jednou pomliaždeninou. "Touto cesotu sa im chcem ešte raz ospravedlniť. A zároveň aj poďakovať. Mohol som skončiť na súde, boli by v plnom práve. Aj napriek tomu sa rozhodli, že to neurobia. Nečakal by som, že sa v tejto zlej dobe nájdu ľudia, ktorí takúto situáciu nevyužijú, hoci sú si vedomí, že na to majú právo a stalo sa to mojím zavinením. Že si niekto uvedomí, že všetci robíme chyby," dodal pre Topky.sk spevák s tým, že každý deň ďakuje bohu, že sobotnú nehodu všetci prežii a a za volantom už bude oveľa obozretnejší.

Desivú autonehodu v Leviciach spôsobil slovenský spevák, priznal sa (video)

zdroj: Topky.sk, foto: KR HaZZ v Nitre

Páči sa Vám práca Leviceonline.sk a TVTEKOVHONT? Podporte nás

Cieľom portálu Leviceonline.sk a regionálnej internetovej televízie TVTEKOVHONT je prinášať Vám aktuálne spravodajstvo, rozhovory, komentáre, reportáže, videá a ďalšie užitočné a praktické informácie, ako aj čítanie a obsah pre zábavu a voľný čas najmä z okresu Levice a blízkeho okolia.

Na to, aby sme pre Vás mohli stále a ešte lepšie pracovať, potrebujeme i Vašu podporu. Ďakujeme Vám za akýkoľvek finančný príspevok.

Podporiť nás môžete poukázaním akejkoľvek sumy na účet nášho občianskeho združenia Regionline.sk:

Slovenská sporiteľňa IBAN:
SK37 0900 0000 0051 5918 8001

konštantný symbol:
0558

TVTEKOVHONT.SK - regionálna internetová televízia zameraná na okres Levice, blízke okolie a regióny Tekov a Hont
Výhodná reklama na Leviceonline.sk a TVTEKOVHONT

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre