04192024pia

Tragédia v Tlmačoch: Vlak sa zrazil s osobným motorovým vozidlom, vodička zahynula

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

TLMAČE 21. novembra 2021 - V Tlmačoch sa zrazil vlak s osobným motorovým vozidlom. Ako informovala Andrea Červočová z Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Nitre, k zrážke došlo v sobotu 20. novembra o 19:48 hod.

Tragédia v Tlmačoch: Vlak sa zrazil s osobným motorovým vozidlom, vodička zahynula

Levickí dopravní policajti boli privolaní k dopravnej nehode, ktorá sa stala na nezabezpečenom železničnom priecestí medzi Tlmačmi a obcou Veľké Kozmálovce. "48-ročná vodička vozidla Audi A6 jazdila od Levíc na obec Tlmače, kde po prejdení odbočky na obec Veľké Kozmálovce chcela odbočiť, prešla na obec Tlmače, kde sa pri autobazári na odstavnej ploche otočila naspäť na hlavnú cestu. Vodička sa pravdepodobne plne nevenovala vedeniu vozidla a nesledovala situáciu v cestnej premávke a nerešpektovala dopravné značenie STOJ, daj prednosť v jazde, vošla na nezabezpečené železničné priecestie v čase, keď tadiaľ prechádzal nákladný vlak. Rušňovodič aj napriek zvukovej signalizácii a použitej rýchlobrzde nedokázal zrážke s autom zabrániť," informuje Polícia na svojej Facebook stránke Polícia SR - Nitriansky kraj.

KVALITNÝ NÁBYTOK, PRODUKTY TOPSHOP, DORMEO, DELIMANO, WALKMAXX, WELLNEO, ROVUS - OBUV A MÓDA - NÓRSKA KOZMETIKA - PRE DOSPELÝCH - ŠPORT A VÝŽIVOVÉ DOPLNKY - ŠKOLSKÉ POTREBY - ŠPERKY - ZĽAVY A AKCIE - KVALITNÝ ALKOHOL

Prečítajte si aj:

Tragédia v Tlmačoch: Vlak sa zrazil s osobným motorovým vozidlom, vodička zahynula

Po náraze vlaku do stredu bočnej ľavej časti vozidla na koľajisku bolo auto tlačené vlakom po trati, odkiaľ bolo odhodené doprava. "Pri náraze vodička utrpela rozsiahle zranenia, ktorým na mieste podľahla. Policajti 47-ročného rušňovodiča podrobili dychovej skúške s negatívnym výsledkom a u vodičky bude prípadné požitie alkoholických nápojov zisťované pri pitve. Škoda, ktorá vznikla pri dopravnej nehode je odhadovaná na 13.000,- eur," dodáva Polícia.

Príčina dopravnej nehody, jej okolnosti ako aj miera zavinenia sú predmetom ďalšieho vyšetrovania. "JAZDITE OPATRNE!", uzatvára Polícia.

Andrej Budai foto - video služby

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie
Tragédia v Tlmačoch: Vlak sa zrazil s osobným motorovým vozidlom, vodička zahynula

Aj Facebook stránka Obmedzenia prevádzky na tratiach ŽSR informovala o prerušení dopravy na tomto úseku. "Cez žst. Veľké Kozmálovce je PRERUŠENÁ doprava z dôvodu nehodovej udalosti nákladného vlaku (stret vlaku s automobilom). Predpokladané meškanie vlakov +90 min. INFO: DO ODVOLANIA v useku trate Levice - Kozárovce zavedená NAD."

Zisťujeme ďalšie informácie, sledujte Leviceonline.sk.

zdroj a foto: Facebook Polícia SR - Nitriansky kraj

Páči sa Vám práca Leviceonline.sk a TVTEKOVHONT? Podporte nás

Cieľom portálu Leviceonline.sk a regionálnej internetovej televízie TVTEKOVHONT je prinášať Vám aktuálne spravodajstvo, rozhovory, komentáre, reportáže, videá a ďalšie užitočné a praktické informácie, ako aj čítanie a obsah pre zábavu a voľný čas najmä z okresu Levice a blízkeho okolia.

Na to, aby sme pre Vás mohli stále a ešte lepšie pracovať, potrebujeme i Vašu podporu. Ďakujeme Vám za akýkoľvek finančný príspevok.

Podporiť nás môžete poukázaním akejkoľvek sumy na účet nášho občianskeho združenia Regionline.sk:

Slovenská sporiteľňa IBAN:
SK37 0900 0000 0051 5918 8001

konštantný symbol:
0558

FIRMY a ŽIVNOSTNÍCI POZOR! VÝHODNÁ REKLAMA NA LEVICEONLINE.SK a TVTEKOVHONT TU.

TERAZ AKCIA! Objednajte si u nás reklamu na určité obdobie a získate ju na 2x dlhšie!

TVTEKOVHONT.SK - regionálna internetová televízia zameraná na okres Levice, blízke okolie a regióny Tekov a Hont
Výhodná reklama na Leviceonline.sk a TVTEKOVHONT

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre