04192024pia

S motocyklom dostal medzi obcami Bátovce a Bohunice šmyk a spadol

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

BÁTOVCE / BOHUNICE 7. apríla 2017 - V nedeľu 2. apríla 2017 v čase o 14:00 hod. došlo medzi obcami Bátovce a Bohunice k dopravnej nehode, pri ktorej sa ľahko zranil motocyklista.

S motocyklom dostal medzi obcami Bátovce a Bohunice šmyk a spadol

K dopravnej nehode došlo tak, že 31-ročný vodič viedol motocykel zn. SUZUKI po ceste II/524 v smere od Bátoviec na obec Bohunice. Vodič na rovnom úseku cesty po prejazde ľavotočivej zákruty neprispôsobil rýchlosť jazdy stavu a povahe vozovky a s motocyklom vyšiel na krajnicu, kde dostal s motocyklom šmyk.

Andrej Budai photo

V snahe dostať sa späť na vozovku, stiahol vedenie motocykla doľava a sklopil motocykel, v dôsledku čoho z motocykla spadol na vozovku. Následne v šmyku motocykel a motocyklista prešli do protismernej časti vozovky, motocykel mimo cesty vľavo, kde narazil do svahu priekopy. Pri dopravnej nehode došlo k ľahkému zraneniu vodiča motocykla.

Vykonaná dychová skúška mala u vodiča negatívny výsledok. Hmotná škoda bola odhadnutá na 500 €.

S motocyklom dostal medzi obcami Bátovce a Bohunice šmyk a spadol

Dopravná nehodovosť v okrese Levice

Od začiatku roka do 6. apríla 2017 Okresný dopravný inšpektorát OR PZ Levice zaznamenal na cestách Levického okresu celkom 38 dopravných nehôd (0). Pri devätnástich nehodách došlo k následkom na zdraví zúčastnených osôb. Pri nehodách boli tri osoby usmrtené (+2), tri osoby sa zranili ťažko (-3) a trinásť osôb sa zranilo ľahko (-4).
Pod vplyvom alkoholu boli zavinené štyri dopravné nehody. Hmotná škoda dosiahla výšku 52 420 €.

zdroj a fotografie: OR PZ Levice

POZRITE SI TIEŽ:

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre