05022024štv

Medzi Želiezovcami a Tekovskými Lužanmi s vozidlom zrazili cyklistu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Želiezovce/Tekovské Lužany 24. marca 2017 - Medzi Želiezovcami a Tekovskými Lužanmi sa vo štvrtok 23.3.2017 stala dopravná nehoda, pri ktorej došlo k zrážke osobného motorového vozidla a cyklistu.

Medzi Želiezovcami a Tekovskými Lužanmi s vozidlom zrazili cyklistu

K dopravnej nehode došlo tak, že 56-ročný cyklista jazdil na bicykli po ceste III/1560 v smere od Želiezoviec na obec Tekovské Lužany. V tom čase jazdil rovnakým smerom na osobnom vozidle značky Renault 35-ročný vodič, ktorý cyklistu začal predchádzať. V čase predchádzania cyklista náhle zmenil smer jazdy v smere doľava a došlo k zrážke medzi pravou prednou časťou vozidla a zadným kolesom bicykla. Po zrážke cyklista padol na vozovku.

Pri dopravnej nehode došlo k ľahkému zraneniu cyklistu. Vykonané dychové skúšky mali u vodiča ako aj u cyklistu negatívny výsledok. Hmotná škoda dosiahla výšku 600 eur.

Andrej Budai photo
Medzi Želiezovcami a Tekovskými Lužanmi s vozidlom zrazili cyklistu

Dopravná nehodovosť v okrese Levice

Od začiatku roka do 23. marca 2017 Okresný dopravný inšpektorát OR PZ Levice zaznamenal na cestách Levického okresu celkom 31 dopravných nehôd (-1). Pri pätnástich nehodách došlo k následkom na zdraví zúčastnených osôb. Pri nehodách boli tri osoby usmrtené (+2), tri osoby sa zranili ťažko (-2) a deväť osôb sa zranilo ľahko (-6). Pod vplyvom alkoholu boli zavinené štyri dopravné nehody. Hmotná škoda dosiahla výšku 50 470 €.

zdroj a fotografie: OR PZ Levice

POZRITE SI TIEŽ:

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre