05042024sob

Svedkovia dopravnej nehody v Leviciach sledovali jej páchateľa

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 23. mája 2014 - Dňa 18.5.2014 v čase o 02:30 hod. došlo v meste Levice k dopravnej nehode zavinenej pod vplyvom alkoholu. Tridsaťročný vodič jazdil v Leviciach na osobnom motorovom vozidle zn. Renault Scenic, po tom čo parkoval s vozidlom na Ul. P. Jilemnického v priestore vchodu do tržnice, pokračoval v jazde smerom k Ul. M. R. Štefánika, pričom ľavým spätným zrkadlom narazil do spätného zrkadla tu parkujúceho vozidla zn. SEAT.

Dopravná nehoda, Levice, 18.5.2014

Vodič na mieste dopravnej nehody nezotrval a pokračoval v jazde ďalej. Následne bol prenasledovaný svedkami dopravnej nehody a to po Ul. M. R. Štefánika, po Ul. Okružnej a na Ul. Zd. Nejedlého, kde zostal s vozidlom stáť. Tu bol vodič zadržaný hliadkou polície. Pri dopravnej nehode nedošlo k zraneniu osôb. Dychová skúška na požitie alkoholických nápojov bola u vodiča vozidla zn. Renault pozitívna. Hmotná škoda bola odhadnutá na 50 €.

Bezkomínové biokrby - Levice, predajňa Ul. I. Krasku 8  


Dopravná nehodovosť v Levickom okrese

Okresný dopravný inšpektorát OR PZ Levice eviduje od začiatku roka 2014 do 22. mája na cestách Levického okresu celkom 68 dopravných nehôd, čo je o 3 nehody viac ako v rovnakom období minulého roka. Z uvedeného počtu dopravných nehôd bolo zaznamenaných 36 nehôd, pri ktorých došlo k následkom na zdraví zúčastnených osôb. Pri dopravných nehodách  došlo k usmrteniu 3 osôb (+1), ťažkému zraneniu 5 osôb (-4) a 34 účastníkov sa zranilo ľahko (-3). Šesť dopravných nehôd bolo zavinených pod vplyvom alkoholu. Hmotná škoda bola odhadnutá na 181 400 €.

zdroj a fotografia: OR PZ Levice

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre