05052024ned

V Novom Tekove s autom a alkoholom v krvi zdemoloval telekomunikačný stĺp

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

NOVÝ TEKOV / LEVICE 6. marca 2014 - Dňa 2.3.2014 v čase o 03:10 hod. sa stala na ceste I/76 v obci Nový Tekov dopravná nehoda, ktorá bola zavinená v stave vylučujúcom spôsobilosť. Tridsaťdvaročný vodič viedol vozidlo zn. SEAT ALHAMBRA v obci Nový Tekov v smere na obec Kalná nad Hronom.

Dopravná nehoda, Nový Tekov, 2.3.2014

Následkom neprispôsobenia rýchlosti jazdy svojim schopnostiam a iným okolnostiam, ktoré možno predvídať a po požití množstva alkoholických nápojov, po prejazde ostrej pravotočivej zákruty prešiel s vozidlom do protismernej časti vozovky. Vodič strhol vedenie vozidla doprava, po čom sa vozidlo stalo neovládateľné a v šmyku vbehlo do priekopy pravej strany, kde po náraze do stĺpa telekomunikačného zariadenia došlo k jeho vyvaleniu a následnému nárazu do betónového múrika. Po náraze došlo k poškodeniu aj vedľajšieho betónového múriku rodinného domu. Vozidlo bolo odhodené naspäť na vozovku, ostalo skrížené sčasti na vozovke a sčasti v priekope pravej strany. Pri dopravnej nehode došlo k zraneniu vodiča nákladného vozidla, ktorý bol prevezený na odborné ošetrenie do NsP Levice. Hmotná škoda bola pri dopravnej nehode vyčíslená na 6 500 €.

Bezkomínové biokrby - Levice, predajňa Ul. I. Krasku 8  

Dopravná nehoda, Nový Tekov, 2.3.2014

Dopravná nehodovosť v Levickom okrese

Okresný dopravný inšpektorát OR PZ Levice eviduje od začiatku roka 2014 do 6. marca na cestách Levického okresu celkom 30 dopravných nehôd, čo je o päť nehôd viac ako v rovnakom období minulého roka. Z uvedeného počtu dopravných nehôd bolo zaznamenaných 14 nehôd, pri ktorých došlo k následkom na zdraví zúčastnených osôb. Pri dopravných nehodách nedošlo k usmrteniu (0), ani k ťažkému zraneniu osôb (-3), pätnásť účastníkov sa zranilo ľahko (0). Tri dopravné nehody boli zavinené pod vplyvom alkoholu. Hmotná škoda bola odhadnutá na 69 660 €.

zdroj a fotografie: OR PZ Levice

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre