05062024pon

Pri Kozárovciach nedal vodič autobusu prednosť motocyklistovi, došlo k nárazu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

KOZÁROVCE / LEVICE 28. februára 2014 - Dňa 25.2.2014 sa v čase o 11:50 hod. stala dopravná nehoda, pri ktorej sa ľahko zranil vodič motocykla. K dopravnej nehode došlo tak, že päťdesiattriročný vodič autobusu jazdil po ceste označenej dopravnou značkou P1 „Daj prednosť v jazde!“ v smere od obce Kozárovce, pričom v križovatke s cestou I/76 odbočoval vľavo v smere k hranici Levického okresu.

Pri Kozárovciach nedal vodič autobusu prednosť motocyklistovi, došlo k nárazu

Vodič autobusu v križovatke nedal prednosť v jazde po hlavnej ceste jazdiacemu vodičovi motocykla. Štyridsaťosemročný vodič jazdil v smere od hranice okresu Levice na mesto Tlmače. Napriek brzdeniu nedokázal zabrániť zrážke motocykla do prednej časti autobusu. Následkom nárazu došlo k prejazdu motocyklistu vľavo a tam k pádu na vozovku. Hmotná škoda bola odhadnutá na 600 €.

Bezkomínové biokrby - Levice, predajňa Ul. I. Krasku 8  

Pri Kozárovciach nedal vodič autobusu prednosť motocyklistovi, došlo k nárazu

Dopravná nehodovosť v Levickom okrese

Okresný dopravný inšpektorát OR PZ Levice eviduje od začiatku roka 2014 do 26. februára na cestách Levického okresu celkom 28 dopravných nehôd, čo je o šesť nehôd viac ako v rovnakom období minulého roka. Z uvedeného počtu dopravných nehôd bolo zaznamenaných 12 nehôd pri ktorých došlo k následkom na zdraví zúčastnených osôb. Pri dopravných nehodách nedošlo k usmrteniu (0), ani k ťažkému zraneniu osôb (-3), trinásť účastníkov sa zranilo ľahko (-1). Dve dopravné nehody boli zavinené pod vplyvom alkoholu. Hmotná škoda bola odhadnutá na 61 660 €.

 

zdroj a fotografie: OR PZ Levice

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre