04192024pia

Levičania si opäť zgustli na Gurmánoch, z Bratilavy bod, Žilina vrátila prehru

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 16. januára 2016 - Piatkový večer 15.1.2016 patril v Leviciach futsalu. Domáci futsalisti pod vedením trénera Paľa Gabaša totiž doma privítali posledný tím tabuľky Gurmáni Bratislava, proti ktorému Levičania museli zvíťaziť.

Levičania si opäť zgustli na Gurmánoch, z Bratilavy bod, Žilina vrátila prehru

Zápas to však nebol vôbec ľahký a dokonca mimoriadne dramatický. Fakt, že sa Gurmánom v tejto sezóne veľmi nedarí, zmietlo ich vedenie 3:2 v prvom polčase, no napokon sa domácim ešte do polčasu podarilo nepriaznivý stav zvrátiť na 5:4. V druhom polčase si Levičania vedenie nenechali ujsť, strelili ešte 4 poisťovacie góly, pričom Gurmánom sa podarilo streliť ešte dva a tak sa zápas skončil povinným víťazstvom levického Futsal Team-u v pomere 9:6. Hlavným strojcom domáceho víťazstva bol Vilo Rakica, ktorý dal hetrik, Gabo Švec a Miro Graus dali po dva góly, Mário Obický a Egon Zorád po jednom. Levičania si tak opäť zgustli na Gurmánoch.

Izomer, s.r.o. - ATÓM - Sv. Michala č. 4, 4. poschodie, 934 01 Levice - hydroizolácie striech lepenkou, fóliou Fatrafol 810, zateplenie a montáž sedlových striech krovy a všetky druhy krytín.
Futsal team Levice - Gurmáni Bratislava 9:6 (5:4)

Góly Levice : V.Rakica 3, G.Švec 2, M.Graus 2, M.Obický, E.Zorád
zostava Levíc :
E.Bielik - J.Krivočenko (K) , G.Švec , E.Zorád , M.Obický , M.Graus ,
V.Rakica, J.Adámi, M.Chudý, M.Janček, P.Gabaš
Tréner: P. Gabaš

Stretnutie sme opäť nezačali dobre, keď už v 3. minúte hostia strelili úvodný gól. Radosť im však netrvala dlho, lebo Švec vyrovnal ešte v tej istej minúte na 1:1. V 7. minúte sa hostia ujali opäť vedenia, ale radosť im pokazil Rakica, keď v tej istej minúte vyrovnal na 2:2. Naša radosť s vyrovnávajúceho gólu trvala iba minútu, keď hostia po chybe v našej obrane trestali a strelili 3 gól a bolo 2:3. Tento moment vyviedol našich hráčov z rovnováhy, čo hostia využili na strelenie ďalšieho gólu a razom bolo 2:4. Od 17. minúty sa ale na ihrisku začali diať neskutočné veci, keď najprv Švec svojím druhým gólom znížil na rozdiel jedného gólu na 3:4. V 18. minúte vyrovnal Zorád na 4:4, aby ešte v poslednej minúte Graus otočil stav stretnutia na 5:4. Týmto výsledkom sa skončil aj prvý polčas. Úvod druhej časti hry bol z našej strany dobrý, keď opäť Graus svojím druhým gólom zvýšil náskok domácich na rozdiel dvoch gólov a bolo 6:4. Hostia sa však nechceli zmieriť s týmto stavom a v 8. minúte druhej časti hry strelili kontaktný gól na 6:5. V zápätí však Obický prekrásnou strelou opäť zvýšil na rozdiel dvoch na 7:5. Hostia však boli nepríjemní a neustále ohrozovali našu bránu a nakoniec sa im opäť podarilo znížiť stav na rozdiel jedného gólu 7:6. Od polovice druhej časti hry sme nebezpečne ostreľovali bránku hostí, avšak ani jedna zo striel neskončila za chrbtom brankára. Naopak aj Hostia niekoľkokrát ohrozili Bielika v našej bránke ale ten už nedopustil, aby sa hosťom podarilo vyrovnať. Veľké chvíle Rakicu prišli v poslednej minúte stretnutia, keď dvomi gólmi rozhodol o našom dôležitom víťazstve.

Žilina vrátila Leviciam domácu prehru

Ešte v predvianočný čas dňa 18.12.2015 odohrali levickí futsalisti zápas 1. SLF proti mužstvu Makroteam Žilina. Levičania v 1. kole porazili Žilinčanov na ich palubovke, preto boli hostia v Leviciach odhodlaní túto prehru vrátiť.

Futsal team Levice- Makroteam Žilina 4:5 (2:3)

góly Lv - J.Krivočenko 2, V.Rakica, M.Obický
ž.k - E.Zorád
č.k - R.Števko
zostava Lv - E.Bielik-, J.Krivočenko (K), E.Zorád, M.Budovec, M.Obický
V.Rakica, M.Chudý, R.Števko, M.Graus, m.Janček

LeviceUbytovanie.sk - Predpredaj zrekonštruovaných 1. - 4. izbových bytov na Kyjevskej ul. 7 v Leviciach.
Ján Krivočenko, Futsal Team Levice: "Začali sme dobre, snažili sme sa hrať, mali sme na začiatku šance. Nedali sme však góly. Keby sme dali 3-4 góly hneď na začiatku, čo sme mali šance, práve naopak, hneď z prvej strely na bránu sme dostali gól. Je to dosť smolné. Okrem toho prišli niektoré chybné verdikty rozhodcov, je to trošku zvláštne, ale už si pomaly začíname zvykať. Stále to naše staré známe - nevieme dať gól, nadrieme sa, opäť veľa šancí a každú chybu, čo spravíme, je potrestaná. Ťažko sa mi hľadajú slová po takomto zápase, v ktorom dokážeme vyrovnať skóre, no z našej hlúposti vzápätí dostaneme ďalší gól a opäť môžeme dobíjať bránu. Potrebujeme väčší kľud pri každej šanci. Na to, že sme dosť skúsené mužstvo, dosť zbrklo riešime situácie pred bránou. Možno keby sme mali všetci, koľko nás je, čistejšiu hlavu. Chceli sme však hrať, bojovalo sa, no bez toho nášho výsledného efektu, že nevieme dať gól, to je najväčší problém."

Levičania si opäť zgustli na Gurmánoch, z Bratilavy bod, Žilina vrátila prehru

Jaroslav Vojtek, Makroteam Žilina: "Najväčší podiel na našom dnešnom víťazstve mala určite trpezlivosť či už v hre, alebo voči niektorým rozhodnutiam rozhodcov obojstranne. Toto bolo základným prvkom, že sme to dnes dotiahli do víťazného konca. Myslím si, že sme hrali celkom dobre, miestami sme boli my futsalovejší, miestami zasa domáci. Keď sme to zatiahli, domáci mali problém sa tam dostať. Získali sme 2-gólové vedenie, na desinách sme ho stratili. Chceli sme to držať, keď sme hrali pomocou power play a skúsiť dať ešte nejaký gól, aby bol väčší gólový rozdiel. Nepodarilo sa nám to, no napriek tomu nám to na konci tam aj tak padlo. S výsledkom sme určite spokojní a asi aj s výkonom, pretože v Leviciach sa hrá ťažko. Hráči sú tu veľmi dobrí a ja im držím palce. Ideme krôčik po krôčiku, vôbec sme nemysleli na to, že sme doma s Levicami prehrali. V podstate to bol zápas, ktorý sme chceli určite vyhrať, keďže Levice je súper zo stredu tabuľky, s ktorým sa dá hrať a dá vyhrať. Išli sme sem s tým, aby sme tu určite bodovali."

Andrej Budai photo - fotografické a video služby - svadby, oslavy, stužkové, promócie, plesy, rodinné a firemné stretnutia, akcie, podujatia, spoločenské, športové...
Z Bratislavy si Levičania odviezli cenný bod

Na 11. kolo 1. SLF cestoval Futsal Team Levice v piatok 8.1.2016 do Bratislavy na zápas proti domácim FTVš Bratislava s cieľom priniesť domov nejaké body. Cieľ sa im splnil, keď si po remíze 3:3 prinášajú 1 bod.

FTVš Bratislava - Futsal team Levice 3:3 (2:2)
Góly Levice - Krivočenko, Rakica, Švec
Ž.K - Krivocenko, Obický
Zostava Levice - E.Bielik, J.Krivočenko, G.Švec, E.Zorád, M.Obický, V.Rakica, M.Chudý, M.Graus

Aktuálna tabuľka po 12. kole:
1.-Slov-Matic FOFO Bratislava -----11--9--2--0--82-19--29
2.-Across Pinerola Bratislava -----12--8--4--0--55-24--28
3.-MFsK Nitra ---------------------12--7--1--4--70-54--22
4.-FK Prešov ----------------------12--7--1--4--65-51--22
5.-ŠK Makroteam Žilina ------------12--7--0--5--59-52--21
6.-FTVŠ UK Bratislava -------------12--5--1--6--44-58--16
7.-Futsal Team Levice -------------12--4--3--5--46-55--15
8.-MFK Tupperware Nové Zámky ------12--3--0--9--37-75---9
9.-FK Dragons Podolie -------------12--1--1-10--43-75---4
10.-Gurmáni Bratislava -------------11--1--1--9--26-64---4

Zo zápasu Futsal Team Levice - Makroteam Žilina zo dňa 18.12.2015 sme pripravili aj fotoreportáž, všetky fotografie si môžete pozrieť na našej Facebook stránke Leviceonline.sk TU.

zdroj a fotografie: Mgr. Andrej Budai - foto - video služby, www.leviceonline.sk
POZRITE SI AJ:

- Štefanský Old Boys Cup vo futsale 2015 ovládol Kovatex + fotografie a výsledky

- Bombardér Švec piatimi gólmi vystrieľal Levicam domácu výhru nad Novými Zámkami

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre