04192024pia

Futsalisti Levíc sa doma s nováčikom súťaže trápili, so Slov-Matic-om bez bodu, levickí juniori Slov-Matic zdolali

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 2. decembra 2015 - V ďalšom domácom zápase - 9. kole 1. SLF dňa 27.11.2015 privítali levickí futsalisti na svojej palubovke ambiciózneho nováčika z Podolia.

Futsalisti Levíc sa doma s nováčikom súťaže trápili, so Slov-Matic-om bez bodu, levickí juniori Slov-Matic zdolali

"Po opatrnom začiatku sme začali viac ochrozovať hosťujúcu bránku, ale ako je už u nás zvykom, zasesme zlyhali v koncovke. Ako prvý sa z gólu tešili hostia, ktorí v 15. min otvorili skóre a bolo 0:1. V závere prvej časti bol po údere do tváre nášho Budovca vylúčený hosťujúci hráč a nám sa naskytla možnosť na vyrovnanie. Prvý polčas ešte vyrovnanie nepriniesol a tak sme do kabín odchádzali s jednogólovým mankom. Po zmene strán sa nám hneď v prvej mínute podarilo vyrovnať Romanom Chmelom na 1:1. Po tomto momente naše mužstvo ožilo a vypracovali sme si množstvo šancí, avšak šťastena sa od nás odklonila, keď sme nastrelili niekolkokrát po sebe konštrukciu brány hostí. Trest prišiel 4 minúty po našom vyrovnávajúcom góle, keď hostia v priebehu dvoch minút odskočili na rozdiel dvoch gólov na 1:3. Ani tento moment nás však nezlomil a snažili sme sa hrať tak, aby sme s nepriaznivým výsledkom niečo urobili. V 31. minúte stretnutia sa bodarilo streliť kontaktný gól Budovcom a znížili sme na 2:3, avšak hostia hneď po rozohrávke opäť udreli a bolo 2:4. Záver stretnutia bol dramatický, keď sa nám najprv podarilo v 32. minute znížiť na 3:4 Chmelom a v 37. min. opäť Chmelo vyrovnával na 4:4. V 38. min. si hostia zrazili našu strelu do bránky, takže vlastným gólom sme sa dostali do vedenia a prvýkrát v stretnutí sme viedli 5:4. V posledných sekundách stretnutia sme po našej chybe stratili loptu a hostia to využili na strelenie vyrovnávajúceho gólu na 5:5."

LeviceUbytovanie.sk - Predaj a prenájom a predaj 1. a 5. izbových zrekonštruovaných bytov v Leviciach
Futsal team Levice ­ FK Dragons Podolie 5:5 (0:1)

Góly LV: Chmelo 3, Budovec, vlastný

ŽK: Budovec

Zostava LV: Bielik­ Švec (C), Budovec, Graus, Rakica, Chudý, M.Obický, Janček, Lakatoš, Chmelo

Povedali po zápase:

Milan Chudý, hráč Futsal Team Levice: "Z remízy sme aj spokojní, aj nespokojní. 12 sekúnd pred koncom sme vyhrávali, no hosťom sa podarilo vyrovnať. Mali sme to udržať, je trestuhodné takto zahodiť zápas. Dnes sme chceli každopádne bodovať, no absencia našich dvoch opôr Egona Zoráda a Jana Krivočenka bola asi kľúčová. Sú to veľmi skúsení hráči. Ich absencia sa aj odzrkadlila na našej hre, keďže sa nám tým pádom rozpadli dve štvorky. Na súpera sme však dnes boli pripravení, ničím nás neprekvapili, vedeli sme, čo budú hrať. Bohužiaľ, dnes im to tam padalo a my sme nepremenili množstvo šancí."

Jaroslav Prekop, hráč Dragoons Podolie: "S bodom sme spokojní, remízu by sme pred zápasom brali. Po takom priebehu zápasu to však zamrzí, keď sme vlastne počas celého zápasu viedli. Viedli sme o dva góly, no svojimi chybami sme súpera postavili sami na nohy. Musíme platiť tú nováčikovskú daň. Dostávame góly naozaj veľmi lacno a toto nás zráža na kolená. Dnes to bola však vyrovnaná partia, zo začiatku veľmi taktická, veľmi málo sa hra otvárala. Levičania mali zo začiatku väčšie šance, no my sme im dali gól, čím sa hra trocha otvorila. Škoda, že sme to v závere pustili, domáci nás zatlačili pred našu bránu, čím sa im podarilo otočiť zápas, no našťastie sa nám podarilo streliť vyrovnávajúci gól. Myslím, že remíza je spravodlivá."

Futsalisti Levíc sa doma s nováčikom súťaže trápili, so Slov-Matic-om bez bodu, levickí juniori Slov-Matic zdolali


Na dohrávku 6. kola 1. SLF cestovali levickí futsalisti do Bratislavy na palubovke najväčšieho favorita súťaže - Slov-Matic FOFO Bratislava. Len so siedmymi hráčmi sa však veľmi neočakávalo, žeby si Levičania z tohto zápasu odnesú čo i len bod a tak sa aj stalo, z Bratislavy odišli s prehrou 1:6.

Slov-Matic FOFO Bratislava - Futsal team Levice 6:1 (2:1)
Gól LV: Rakica
ŽK: Švec, Števko

Zostava LV: Bielik - Budovec, Švec, Krivočenko (K), Rakica, Chudý, Števko

Celý priebeh zápasu tu: http://www.futsalslovakia.sk/futsalslovakia/item/2641-dnes-dohravka-6-kola-1-slf

Andrej Budai photo - fotografické a video služby - svadby, oslavy, stužkové, promócie, plesy, rodinné a firemné stretnutia, akcie, podujatia, spoločenské, športové...

Aktuálna tabuľka:
-1.-Slov-Matic FOFO Bratislava ------8--7--1--0--58-10--22
-2.-MFsK Nitra --------------------- 9--6--1--2--52-38--19
-3.-Across Pinerola Bratislava ----- 8--5--3--0--32-17--18
-4.-ŠK Makroteam Žilina ------------ 9--5--0--4--40-39--15
-5.-FK Prešov ---------------------- 9--4--1--4--47-44--13
-6.-FTVŠ UK Bratislava ------------- 9--4--0--5--33-44--12
-7.-Futsal Team Levice ------------- 8--3--2--4--30-41--11
-8.-MFK Tupperware N. Zámky -------- 8--2--0--6--27-48---6
-9.-FK Dragons Podolie ------------- 9--1--1--7--35-48---4
-10.-Gurmáni Bratislava ------------ 8--1--1--6--13-38---4


V historicky prvom majstrovskom stretnutí Juniorov Futsal Team-u Levice zdolali Slov-matic FoFo Bratislava

Dnes nastúpili na svoje historicky prvé majstrovské stretnutie Juniori Futsal Teamu Levice. Na domácej palubovke hostili súpera zvučného mena Slov-matic Fofo Bratislava. Úvod stretnutia bol rozpačitý z oboch strán. Bolo vidieť na chlapcoch, že sú nervózny, keď ich hra bola nepresná. Postupom času nervozita opadla a na ihrisku bolo viac vzruchu pred oboma bránami, ale ani jeden z brankárov nedopustil zmenu skóre. V závere prvej časti hry sa presadil domáci kapitán Ďuriš a domáci šli do kabín s jednogólovým náskokom. Po zmene strán nastúpili hostia s odhodlaním zvrátiť nepriaznivý stav a vrhli všetko na útok, avšak zabudli na bránenie, čo využil na strelenie svojho druhého gólu opäť Ďuriš a bolo 2:0. Domáci hrali, čo potrebovali, zodpovedne bránili a vyrážali do rýchlych protiútokov, avšak už ani jeden sa im nepodarilo premeniť. Naopak Hostia po chybnej rozohrávke domácich skorigovali stav na 2:1. V samom závere stretnutia sa hostia odhodlali k hre bez brankára, ale vyrovnať sa im už nepodarilo, aj keď si vypracovali množstvo šancí, ale domáci brankári podržali svojich a tak Futsal Team Levice zaknihoval prvé 3 body v najvyššej juniorskej súťaži.

Futsal team Levice - Slov-matic FoFo Bratislava 2:1(1:0)

góly Levice: N.Ďuriš 2

Zostava Levice: D.Kocanda,A.Gergeľ - R.Bačík, N.Ďuriš, L.Bíňovský, P.Goldberger,D.Molnár, M.Janček, Matyas Miško, T.Lakatoš, D.Varga, F.Takáč, S.Bielik, M.Mikuláš

tréner: M.Budovec

zdroj: Futsal Team Levice, fotografie: Mgr. Andrej Budai - fotografické a video služby

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre