04232024uto

Vo veľkom derby futsalisti Levíc rozstrieľali mladé mužstvo Novozámčanov

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 28. októbra 2014 - V piatom kole 1.SLF extraligy vo futsale sa na levickej palubovke v piatok 24.10.2014 konalo veľké futsalové derby medzi domácimi futsalististami a mladým tímom z Nových Zámkov, ktorí dokonca prišli v malom počte. Priebeh zápasu mali v plnej moci levickí futsalisti a to sa odzrkadlilo aj na výslednom skóre.

Vo veľkom derby futsalisti Levíc rozstrieľali mladé mužstvo Novozámčanov

Priebeh zápasu z FB Futsal Team Levice:

Prvý polčas sa hral vo velmi vlažnom tempe, prisposobili sme k štýlu hostí a napriek miernej prevahe sme hrali velmi pomaly a nepresne. Počas celého polčasu sme nevytvorili nič, nevyužili sme nič z toho, čo sme si nacvičili. Hrali sme alibisticky a vďaka chybám súpera sme dokázali skórovať. Cez polčas si hráči vypočuli kritiku trénera, ktorý hlavne zdôrazňoval slabú kombinačnú hru a nevyužité signály, či štandardné situácie.
Druhý polčas sa hráči NZ pokúsili niečo spraviť so zápasom, aby zabránili vysokej prehre, ale nepodarilo sa im to. Hra z našej strany boli lepšia, súpera sme púšťali do šancí len sporadicky. Hru sme ovládli a vypracovali sme si ďalšie gólové šance, ktoré sme aj premenili. V ďalšom priebehu zápasu dostali šancu všetci hráči. V bráne nahradil Molnára mladý Bielik, ktorý svojich spoluhráčov podržal. Postupne sa do hry zapojil aj Matonok, ktorý si tak mohol pripísať ďalší extraligový štart a zbierať cenné skúsenosti. V samotnom závere sme si vyskúšali aj hru bez brankára.
Súper nás dostatočne nepreveril, nakoľko pricestovali na zápas v malom počte. Výhra a zisk 3 bodov nás teší, ale s predvedeným výkonom spokojní byť nemôžeme. Musíme sa zlepšíť a podávať vyrovnanejšie výkony v oboch formáciách, lebo ťažší súperi nás len čakajú.

Futsal Team Levice vs MFK Tupperware Nové Zámky 10:2 (4:1)

Góly: Švec 2, Rakica 2, Jakab 2, Graus, Zorád, Adámi, vlastný

Zostava LV:
Molnár (C), Bielik - Budovec, Krivočenko, Zorád, Švec, Graus, Jakab, Adámi, Rakica, Matonok.
Zostava NZ:
Sládeček - Gašparík, Gál, Oršolík (C), Kosztolányi, Máté, Kovács.

Povedali po zápase:

Vilo Rakyca, hráč Futsal Team Levice: "Mužstvo Nových Zámkov sa úplne pomenilo, nevedeli sme, v akom zložení vlastne prídu, preto sme nevedeli zvoliť tú najvhodnejšiu taktiku. Vedeli sme však, že súper bude v menšom počte, no nečakali sme, že im dáme až 10 gólov. Konečne nám to tam už padlo, takmer všetko, čo sme strelili na bránku. Tie góly už museli prísť. V prvom polčase sme ešte neboli tak rozbehaní, ale v tom druhom nám to už vychádzalo."

Tomáš Oršulík, kapitán MFK Tupperware Nové Zámky: "My máme úplne nové mužstvo, sú to všetko mladí chalani, no takýto výprask sme určite nečakali. Dnes sme chceli zabojovať a uhrať čo najlepší výsledok. Do zápasu sme išli s cieľom vychádzať z dobrej defenzívy, čo sa nám prvých 10 - 15 minút aj darilo, no potom sa nám to všetko rozhádzalo. Bolo vidieť na chalanoch, že je to pre nich všetko nové a že nemáme ani trénera. Musia sa dostať do tempa a verím, že sa to časom zlepší. Levice sme dnes nemali v podstate čím prekvapiť, poznali nás, vedeli, že máme mladé mužstvo. Nám to teraz akosi nejde, nepadá nám to tam. V lige však nemáme čo stratiť a budeme bojovať."

Foto zo zápasu Futsal team Levice - MFK Tupperware Nové Zámky:
www.fotomagma.sk/fotomagma/sport/FUTSAL/index.html

POZRITE SI AJ:

Levickí futsalisti v príprave zdolali extraligové Nové Zámky;

Levickí futsalisti podľahli v prípravnom zápase Novým Zámkom + fotografie;

Vstup do extraligy levickým futsalistom nevyšiel;

Derby zápas ako má byť + fotografie a rozhovory.

 
Fotografie: Mgr. Andrej Budai, www.leviceonline.sk a Ladislav Kuštek, Fotomagma.sk

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre