04252024štv

Derby zápas ako má byť + fotografie a rozhovory

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

futsal team levice - mfk tupperware nove zamky 10 kolo 13122013 20131214 1661608205LEVICE 14. decembra 2013 - Náboj, vášne, skvelé športové výkony, výborná atmosféra a dráma. Takto by sa dalo charakterizovať 10. kolo futsalovej Keno Klub extraligy, ktoré v stredu 13.12.2013 prinieslo derby súboj medzi domácim Futsal Team-om Levice a MFK Tupperware Nové Zámky.

Takmer zaplnená levická Športová hala mohla vidieť naozaj veľmi zaujímavý futsal, ktorý mal všetko, čo si futsalový fanúšik praje - náboj, skvelé športové výkony až nadoraz, dramatické chvíle a najmä záver a taktiež veľa vášní. Po prvom polčase to s Levičanmi nevyzeralo dobre, ten prehrali 0:2, no do druhého polčasu išli ako vymenení. Dokázali znížiť na 1:2, následne inkasovali na 1:3, no potom domáci dokázali bravúrne otočiť zápas vo svoj prospech na 4:3! Samotní domáci hráči nešetrili vášňami a hala burácala. Až do konca zápasu to bol súboj plný zvratov a tak sa nemohol nikto sťažovať na skvelé športové divadlo, ktoré tieto dva tímy predviedli. Napokon sa zápas skončil zmierlivo 5:5, aj keď na domácich bolo vidno sklamanie, pretože určite chceli vyhrať.

Futsal Team Levice - MFK Tupperware Nové Zámky 5:5 (0:2)

Góly LV: Zorád 2, Švec, Birdáč, vlastný
Zostava LV: Molnár (K), (Bielik, Lešťan) - Gabaš, Budovec, Švec, Zorád - Rakica, Graus, Birdáč, Adami - (M.Mališ)

Levický obchod - Svet Kabeliek VIKI, sv. Michala 26, Levice - kabelky, dámske a pánske peňaženky, opasky   Montáž a servis poplašných a zabezpečovacích systémov Levice a okolie - Mont Servis MaR elektro Tibor Budai
Futsal Team Levice - MFK Tupperware Nové Zámky, 10. kolo Keno Klub extraligy, 13.12.2013 - fotografie a rozhovory

Pozápasové rozhovory:
Matúš Budovec, Futsal Team Levice: "Na dnešný zápas sme sa zodpovedne pripravovali celý týždeň, pretože sme vedeli, čo nás čaká. Na horúcej pôde v Nových Zámkoch to bol veľmi ťažký zápas, bol to náš úplne prvý extraligový zápas, takže sme nevedeli, čo môžeme očakávať. Dnes sme prvý polčas hrali zakrýknuto, báli sme sa ísť dopredu a najmä sme zle bránili. Najmä však v druhom polčase mohli ľudia vidieť, že do tej extraligy naozaj patríme a dokázali sme, že sa vieme pripraviť na hocijakého súpera. Poznali sme Nové Zámky, vedeli sme, aké to bolo na zápase u nich. Pamätám sa, ako sa vtedy ku nám správali, ako keby sme do extraligy vôbec nepatrili. Dnes sme im to určite chceli vrátiť, ako futsalovo, tak isto im ukázať aj nejakú tvrdosť. Myslím, že sa nám to aj podarilo. Škoda tých gólov. Pripravovali sme sa najmä na ich hru pivota a práve všetkych ich šance aj dnes pramenili z práve z tejto pozície. Z tejto ich hry sme myslím dostali tri góly. Taký je však futsal a verím, že si dnes ľudia prišli na svoje. S výsledkom nie sme spokojní, pretože sme si povedali, že doma chceme vyhrať všetko. Takisto chceme vyhrať doma aj so Slov-Matic-om, aj so všetkými ostatnými súpermi! Musíme ísť ďalej, najbližšie ideme do Žiliny, čo bude takisto ťažký zápas."

Ján Krivočenko, MFK Tupperware Nové Zámky: "Po priebehu zápasu určite nie sme spokojní s výsledkom. Keď niekto vyhráva 3:1 a v priebehu dvoch minút už prehráva 3:4, tak asi nebude spokojnosť. Do Levíc sme prišli s cieľom jednoznačne tu bodovať naplno, aj keď sme vedeli, čo nás čaká a že to nebude jednoduchý zápas. Opäť sa nám vypomstili chyby, ktoré sme porobili v obrane a to je na tom to najhoršie. Dnes to bolo klasické derby, vyhecované z jednej aj z druhej strany, všetko, čo k tomu patrí. Myslím, že to bol veľmi dobrý zápas, padlo veľa gólov a ľuďom sa musel určite páčiť. Levice nás neprekvapili. Myslím si, že obe mužstvá vedeli, čo to druhé mužstvo hrá."

Futsal Team Levice - MFK Tupperware Nové Zámky, 10. kolo Keno Klub extraligy, 13.12.2013 - fotografie a rozhovory

Aktuálna tabuľka:
1. Slov-Matic FOFO Bratislava 28
2. Across Pinerola Bratislava 17
3. Futsal Team Levice 16
4. ŠK Makroteam Žilina 13
5. Tupperware Nové Zámky 12
6. FK Slovanet Prešov 11
7. STC Púchov 11
8. MFsK Nitra 9
9. FTVŠ Bratislava 7
10. Čekan Mekenroff 1897 Bratislava 5

 

Zo zápasu sme pripravili aj fotoreportáž. Všetky naše fotografie zo zápasu 10. kola futsalovej Keno Klub extraligy Futsal Team Levice - MFK Tupperware Nové Zámky zo dňa 13.12.2013 nájdete vo fotogalérii TU.

zdroj a fotografie: www.leviceonline.sk

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre