05052024ned

Levickí futbalisti odišli z Nových Zámkov s poriadnym výpraskom

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

NOVÉ ZÁMKY / LEVICE 18. mája 2013 – Levičania cestovali na zápas 26. kola 3. futbalovej ligy v sobotu 18. mája ako druhí v tabuľke do Nových Zámkov, ktoré boli v tabuľke piate. Od začiatku to však boli hráči Nových Zámkov, ktorí zápasu udávali tempo. Už vo 8. minúte vsietili domáci do levickej bránky prvý gól, v 14. minúte nasledoval z pokutového kopu druhý, v 19. minúte už tretí a do konca prvého polčasu ešte zvýšili na 4:0!

Levickí futbalisti odišli z Nových Zámkov s poriadnym výpraskom

Prvo-polčasová katastrofa pokračovala hneď po hvizde začiatku druhého polčasu, keď sme v 47. minúte už prehrávali 0:5! Aj napriek hrozivému skóre to Levičania nevzdali a v 56. minúte Peter Molnár strelil prvý gól. V 65. minúte však domáci zvýšili na 6:1 a v nadstavenom čase ešte hostia skorigovali hrozivý výprask Čejteiom na 6:2.

FKM NOVÉ ZÁMKY – FK SLOVAN LEVICE 6:2 (4:0)

Góly: 8. Ilić, 14. Ešek, 19. Košút, 26. Bombicz, 47. Vašek, 65. Poluch – 56. Molnár, 90+. Čejtei
N. Zámky: Mihálek – Áč, Poluch (76. Orémusz), Poništ, Fehérvári (69. Haulík), Gajdoš, Vašek, Ilić (81. Salay), Ěšek,  Bombicz, Košút. Tréner: P. Buranský
Levice: Ivanič – Turčan, Palic (46. Petráš), P. Varga, Hlaváčik – Pavlík, Gálik – Čejtei, Feješ (75. Bogner), Vida (22. Bobor) – Molnár. Tréner: K. Praženica
ŽK: 80. Haulík – 14. Ivanič, 86. Gálik
R: Chudá – Roszbeck, Martiš
Diváci: 390

RM - TECH - bazény na mieru, prekrytia, stavby, servis

Priebeh zápasu (www.fkslovanlevice.sk):
Aj takýto je futbal. Napriek tomu, že Levičania mali viac loptu vo svojej moci, si v úvodnej polhodine rýchli  a technicky zdatní domáci hráči spravili z nášho mužstva trhací kalendár a využili na gól všetko načo siahli. V 8. min dostal ideálnu prihrávku medzi stopérov Ilić a svoj nájazd na Ivaniča s prehľadom premenil – 1:0. V 10. min sa cez Ešeka pretlačil do zakončenia Molnár, s jeho strelou do stredu brány si poradil Mihálek. V 13. min bol stret Ivaniča s Košútom v pokutovom území posúdený ako faul a následnú penaltu premenil Ešek – 2:0. V 19. min. dostal skvelú loptu za obranu Košút a v plnom šprinte prepálil aj Ivaniča – 3:0. Dielo polčasovej skazy dokonali N. Zámky v 26. min., keď po ďalšej vydarenej a najmä rýchlej akcii našiel spätnou prihrávkou Ilič  nekrytého Bombicza a ten nezaváhal – 4:0. Do konca úvodného dejstva ešte nepresne strieľal Feješ a v 37. min Ivanič vytiahol z pod brvna pokus Vaška.
Do druhého polčasu nastúpili Levice s cieľom, čo najskôr dať gól a pokúsiť sa o zázrak, boli to však domáci, ktorí z identickej akcie ako v 26. min skórovali opäť. Nezastaviteľný Ilič povykrúcal našu obranu, spätnou prihrávkou tento krát našiel Vaška a ten trafil presne – 5:0. Levice napriek hrozivému skóre zápas nevzdali. V 54. min. ešte minul Feješ, ale v 56. min svojím desiatym gólom v sezóne znížil Molnár po prihrávke Bobora – 5:1. V 59. min už Molnára vychytal Mihálek a z následného rohu zakončoval vedľa Hlaváčik. Dlho sme sa ale zo zníženia „neradovali“. V 65. min poslal po štandardnej situácii presne k žrdi loptu Poluch – 6:1 a  o dve minúty sme len vďaka Ivaničovi neinkasovali aj siedmy krát. Následne sa zápas už len dohrával, aj keď v záverečnej 5-minutovke ešte bolo rušno pred oboma bránami. 87. min potiahol loptu Bogner, Turčan centroval a po Boborovej hlavičke sa blysol na čiare Mihálek. V 89. nedovolil Ivanič pridať svoj 20. gól v sezóne Košútovi. Na druhej strane v rovnakej šanci neuspel Molnár. V nadstavenom čase Levice predsa skorigovali, po akcii Gálika sa nemýlil Čejtei – 6:2.

Najbližší zápas:
27. kolo, FK Slovan Levice - Spartak Vráble, 25.5.2013 o 17:00 hod.

Pozrite si aj:

- Zápas 11. kola 3. ligy - Západ FK SLOVAN LEVICE - FKM NOVÉ ZÁMKY zo dňa 14.10.2012 - fotografie a pozápasové rozhovory.

zdroj: www.fkslovanlevice.sk, www.leviceonline.sk, fotografia: www.leviceonline.sk

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre