04202024sob

Levice - Kino, Film

Kino Junior v Leviciach spúšťa premietanie v režime OP od 15.1.2022

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 11. januára 2022 - Kino Junior v Leviciach spúšťa premietanie v režime OP od 15.1.2022. Ako informuje Levická informačná agentúra (LIA), počas víkendu v dňoch 15.-16.1.2022 kino Junior premietne tituly Tri oriešky pre popolušku a Klan Gucci.

Kino Junior v Leviciach spúšťa premietanie v režime OP od 15.1.2022

"Milí priaznivci strieborného plátna, tešíme sa, že opäť po dlhšom čase Vás môžeme privítať na filmových predstaveniach vo Vašom kine Junior. Premietanie spúšťame tento víkend s titulmi TRI ORIEŠKY PRE POPOLUŠKU a KLAN GUCCI," informuje LIA.

Kino premieta v režime OP (očkovaní, prekonaní) pri využití 50% kapacity sály. "Počas premietania nie je povolená konzumácia jedál. Za pochopenie ďakujeme a tešíme sa na Vás už tento víkend," dodáva LIA.

KVALITNÝ NÁBYTOK, PRODUKTY TOPSHOP, DORMEO, DELIMANO, WALKMAXX, WELLNEO, ROVUS - OBUV A MÓDA - NÓRSKA KOZMETIKA - PRE DOSPELÝCH - ŠPORT A VÝŽIVOVÉ DOPLNKY - ŠKOLSKÉ POTREBY - ŠPERKY - ZĽAVY A AKCIE - KVALITNÝ ALKOHOL

Prečítajte si aj:

Andrej Budai foto - video služby

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

Tri oriešky pre Popolušku - Režim OP
(Three Wishes for Cinderella)

Sobota a nedeľa 15.-16.1.2022 o 15:00 hod.
Vstupné: 5 eur

Réžia: Cecilie A. Mosli • Podľa predlohy: Božena Němcová (poviedka) • Hrajú: Astrid S, Cengiz Al, Ellen Dorrit Petersen, Thorbjørn Harr, Nasrin Khusrawi, Nils Jørgen Kaalstad, Sjur Vatne Brean, Ingrid Giæver

Popoluška po smrti svojho otca žije s krutou macochou a rozmaznanou nevlastnou sestrou Dorou, ktoré sa k nej správajú ako k slúžke. Pri jednej zo svojich každodenných prechádzok po lese narazí na skupinu lovcov a odplaší im zvieratá, na ktoré poľujú. Je medzi nimi aj mladý princ, od ktorého sa očakáva, že si na najbližšom kráľovskom bále vyberie nevestu. Popoluška nie je medzi pozvanými, ale keďže sa jej princ páči, rozhodne sa zobrať osud do svojich rúk a zabojovať oňho. Podarí sa jej s pomocou troch zázračných orieškov nájsť šťastie a pravú lásku?

Rok výroby: 2021
Dátum lokálnej premiéry: 15. január 2022

Trailer tu:

Klan Gucci - Režim OP
(House of Gucci)

Sobota a nedeľa 15.-16.1.2022 o 18:00 hod.
Vstupné: 5 eur

Šokujúci príbeh o tom, ako Patrizia Reggiani (Lady Gaga), bývalá manželka Maurizia Gucciho (Adam Driver), plánovala zabitie svojho manžela, vnuka renomovaného módneho návrhára Guccia Gucciho.
Réžia: Ridley Scott • Hrajú: Lady Gaga, Adam Driver, Al Pacino, Jared Leto, Jeremy Irons, Salma Hayek

„Klan Gucci“ je inšpirovaný skutočným príbehom impéria talianskeho módneho domu. Tri desaťročia rodinnej histórie, v ktorej nechýba láska, zrada, dekadencia, pomsta ani vražda, skladajú dohromady mozaiku toho, čo všetko so sebou nesie slávna značka Gucci. Lady Gaga, Adam Driver, Jared Leto, Jeremy Irons, Al Pacino a Salma Hayek v lákavom dramatickom thrilleri legendárneho Ridleyho Scotta.

Rok výroby: 2021
Dátum lokálnej premiéry: 15. január 2022

Trailer tu:

zdroj a foto: LIA

Páči sa Vám práca Leviceonline.sk a TVTEKOVHONT? Podporte nás

Cieľom portálu Leviceonline.sk a regionálnej internetovej televízie TVTEKOVHONT je prinášať Vám aktuálne spravodajstvo, rozhovory, komentáre, reportáže, videá a ďalšie užitočné a praktické informácie, ako aj čítanie a obsah pre zábavu a voľný čas najmä z okresu Levice a blízkeho okolia.

Na to, aby sme pre Vás mohli stále a ešte lepšie pracovať, potrebujeme i Vašu podporu. Ďakujeme Vám za akýkoľvek finančný príspevok.

Podporiť nás môžete poukázaním akejkoľvek sumy na účet nášho občianskeho združenia Regionline.sk:

Slovenská sporiteľňa IBAN:
SK37 0900 0000 0051 5918 8001

konštantný symbol:
0558

TVTEKOVHONT.SK - regionálna internetová televízia zameraná na okres Levice, blízke okolie a regióny Tekov a Hont
Výhodná reklama na Leviceonline.sk a TVTEKOVHONT

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre