04252024štv

Levice - avíza a pozvánky, oznamy o akciách a podujatiach

Juraj Zaujec sa zúčastní výnimočnej hudobnej udalosti

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Juraj Zaujec sa zúčastní výnimočnej hudobnej udalosti

BRATISLAVA / LEVICE 7. marca 2014 - Dňa 21. marca sa v priestoroch exkluzívneho clubu Plaza na Hodžovom námestí 2 v Bratislave odohrá výnimočná hudobná udalosť. Spozornieť by mali hlavne milovníci tanečnej elektronickej hudby, ale nie len tí.

Okrem Levičana Juraja Zaujeca sa na akcii zúčastní aj jeden z našich najúspešnejších slovenských dídžejov a producentov Charlie Clubber, spevák a muzikálový herec Thomas Puskailer, herec Michal Gečevský, za mixážnym pultom sa predstaví slovenenská dídžejka Tamira, Tech house naservíruje Paul Boski a samotnú párty odštartuje Mark Feé.
Noc sa bude niesť v znamení EDM /electric dance music, čo je žáner, ktorý sa v poslednej dobe teší obľube celého sveta. Niet divu, keď na jeho čele stoja mená ako Hardwell, Tiesto, Fedde Le Grande, Hard Rock Sofa a mnoooho iných.

Bezkomínové biokrby - Levice, predajňa Ul. I. Krasku 8  


Predstavme si hostí:

Charlie Clubber
Jeden z našich najúspešnejších slovenských dídžejov a producentov, ktorý svoje umenie priblížil už tisíckam ľudí vo viac ako deviatich krajinách sveta. Okrem djingu sa venuje hre na bicích a gitare. Jeho najvýraznejšími úspechmi sú vystúpenia v Amnesia clube na Ibize a v Ministry of Sound v Londýne, kde sa predstavil ako vôbec prvý a jediný slovenský DJ. Je o ňom známe, že priaznivcov nevníma ako fanúšikov, takmer okamžite sa z nich stávajú priatelia. O to intenzívnejšie pocity prežíva za mixážnym pultom, keď má tu možnosť „osláviť“ narodeniny v ich spoločnosti.
Po jeho boku sa so svojimi živými vstupmi predstavia:

Thomas Puskailer
Najvýraznejšia mužská postava speváckej súťaže Česko Slovensko hľadá Superstar z roku 2009. Sexsymbol z ktorého je nie len zubná pasta namäkko je dobre známy hlavne účinkovaním vo svetových muzikáloch ako Pomáda, Horúčka sobotňajšej noci, Disney muzikál Aida, ale aj v tých slovenských ako Osmý svetadiel a Rómeo & Júlia pod vedením Jána Ďurovčíka. Thomas hrá na gitaru, klavír či bicie. Taktiež pôsobí ako model a v tomto čase ako moderátor českej a slovenskej Fashion TV.
 
Juraj Zaujec
Multiinštrumentalistovi, spevákovi a skladateľovi, známeho aj zo speváckej televíznej šou Hlas Česko Slovenska kde skončil na 5. až 8.mieste patrí 27.miesto v ankete Slávik 2012.Počas svojej kariéry sa predstavil spolu aj so svojou skupinou Midnight Spirits v rôznych krajinách od Japonska až po Kanárske ostrovy a taktiež získal 3-týždňové angažmá v USA. Juraj je známy aj založením projektu CastELANs, ktorý hrá to najlepšie z tvorby kapely Elán, ako spevák a gitarista sa stal členom projektu Satisfactory Laca Lučenica.

Michal Gečevský
Jeho tvár ste mohli zazrieť v  najznámejších slovenských seriáloch ako Panelák, Dedičtsvo, Dr.Ludsky, Aféry, Deň a Noc a iné. Michal sa spolupodieľal na kompozícii Charlieho tracku „Feel The Music“ ktorým na seba upriamili pozornosť. Momentálne v klubovom prostredí pôsobí ako jedna z hlavných postáv šteklivého projektu Magnifique Night určeného hlavne pre dámy, pohľad naňho dámam určite vadiť nebude

Za mixážnym pultom ďalej predstaví aj naša najobsadzovanejšia slovenská dídžejka Tamira, ktorá ma na svojom konte množstvo podujatí okrem Slovenska aj v Čechách, Poľsku, Maďarsku, Anglicku, ale aj v Egypte na Malte, Cypre či Ibize. Na Slovensku sa stala slávnou aj vďaka rezidentúre projektu Le Grande House. Tech house vám naservíruje Paul Boski, „čarovný malý“ muž, ktorý na vianočnej párty v Plaze doslova rozmetal celý klub! Párty odštartuje Mark Feé.

Prečítajte si aj:

- Videorozhovor s Jurajom Zaujecom o projekte s Michalom Bugalom

- Rozhovor s hudobníkom Jurajom Zaujecom: "Chcel by som, aby sa na Slovensku zmenilo v chápaní a prijímaní kultúry veľmi veľa vecí..."

Viac informácií nájdete v sieti www.predpredaj.sk.

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre