04202024sob

Súťaže v Leviciach a okolí

GOOD VIBRATIONS Open Air Festival 2014 + súťaž o vstupenky!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

GOOD VIBRATIONS Open Air Festival 2014 + súťaž o vstupenky!DOLNÁ SEČ / LEVICE 8. júla 2014 - Tretiu júlovú sobotu sa uskutoční multižánrový Open Air Festival so snahou vytvoriť dokonalú oslavu leta so zmyslom pre každý detail.

Miestom konania festivalu je športový areál situovaný v príjemnom prírodnom prostredí v blízkosti rieky Hron v Dolnej Seči /okr.LEVICE/.

Tanečný parket pod holým nebom, kvalitný light & sound system, rieka Hron, ktorá dokonale slúži ako vhodné osvieženie pre rozhorúčených návštevníkov, Beach Volleyball-ové ihrisko, ale predovšetkým kvalitné hudobné obsadenie festivalu - toto všetko je kľúč k dokonalému zážitku.

Návštevníci festivalu sa môžu tešiť na skvelé výkony Djs, ktorí nás počas noci žánrovo prevedú od house-u cez electro swing, balkan house, doplneným sviežim vokálom live!, techno až po vrchol tohto výnimočného večera, keď sa rovný beat zlomí a to v podaní dubstep-u a drum&bass-u.

Ale to zďaleka nieje všetko! Otvorenie areálu je naplánované na 14:00, kde na Vás bude čakať množstvo aktivít v podobe Beach volleyballu, grilovaných špecialít, skvelých a dobre vychladených drinkov a mnoho iného, čo Vás zaručene naladí na večer plný skvelej hudby...

Týmto Vás všetkých srdečne pozývame na zážitok, na ktorý tak skoro nezabudnete! Takže povinne všetci červenou do kalendára 19.júl 2014 Good Vibrations Dolná Seč.

Komcar, s.r.o. e-shop, súťaž o 50 EUR poukážku

Pozrite si Good Vibrations 2014 - Official Trailer:

Artist:
• MARCUS COOPER & KOBYLKA LIVE DRUMS /cz/
• PIXIE /cz/
• TRILO
• KEVI ANAVI
• UNIVERSAL SWING BROTHERS live! /cz/
• JAZZCAUSE
• KAIZELS
• ANDROGYN
• ENEMY
• KURPI
• THE HOBBITS /Simona Hulejová Live vocal/

TEŠÍME SA NA VÁS!!!

GOOD VIBRATIONS OPEN AIR FESTIVAL
19.JúL 2014
DOLNÁ SEČ /okr.Levice/
OPEN:14:00
ENTRY: 5€
FB EVENT: https://www.facebook.com/events/494783203982257/?fref=ts
FB PAGE: https://www.facebook.com/GoodVibrationsOpenAirFestival


SÚŤAŽ O 5 vstupeniek!

Regionálny portál pre Levice a okolie - Leviceonline.sk ako mediálny partner GOOD VIBRATIONS Open Air Festival 2014 v spolupráci s organizátormi festivalu pre Vás pripravil super súťaž o 5 vstupeniek! Piati z Vás teda budú mať v kapse po jednej vstupenke na tento výborný festival!

Ako sa našej súťaže zúčastniť?

Na našej Facebook stránke Leviceonline.sk vo fotoalbume s názvom "Súťaže" nájdeš plagát GOOD VIBRATIONS Open Air Festival 2014. Pre účasť v súťaži je tvojou úlohou:

1. Pridaj LIKE k plagátu;
2. ZDIEĽAJ VEREJNE tento plagát na svojom FB profile;

GOOD VIBRATIONS Open Air Festival 2014 + súťaž o vstupenky!

Vašim zábavným komentárom k plagátu sa potešíme :)

Niesi na Facebook-u? Nevadí! Napíš pod tento článok do komentárov "súťažím" + nezabudni pripísať tvoj e-mail a budeš takisto zaradený do súťaže.

Hrá sa o 5 vstupeniek, vylosujeme 5 výhercov po 1 vstupenke. Výhercov budeme kontaktovať priamo cez Facebook, príp. e-mailom. Vstupenky si výhercovia budú môcť prevziať osobne pred podujatím priamo v pokladni podujatia - mená výhercov budú napísané na guest liste. Pokiaľ si výherca vstupenku neprevezme, tá prepadne v prospech organizátora súťaže!


Do kedy súťaž potrvá?

Súťaž trvá do 15. júla 2014 do 22:00 hod.!

Prajeme veľa šťastia v súťaži :)

 

Pre účasť v súťaži súhlasíte so všeobecnými podmienkami na účasť v súťažiach portálu Leviceonline.sk.

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre