04192024pia

Súťaže v Leviciach a okolí

Štvrtý ročník RACE and TUNING DAY vol.3 v Janíkovciach + súťaž

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

JANÍKOVCE / NITRA 2. júna 2014 - V dňoch 27.-28. júna 2014 sa na letisku v Janíkovciach pri Nitre uskutoční štvrtý ročník tradičného automobilového zrazu pod názvom RACE and TUNING DAY vol.3, ktorého hlavnými organizátormi sú AUTO SPORT TEAM LEVICE a JAMA Levice.

Štvrtý ročník RACE and TUNING DAY vol.3 v Janíkovciach + súťaž

Otvorenie brán sa uskutoční v piatok o 16:00 hod., predpokladané ukončenie akcie by malo byť v sobotu okolo 18:00 hod. podvečer. Na akcii budú pre Vás pripravené rôzne súťaže: Autoslalom, Šprint áut na 200m, LIGHT SHOW, Tuning scéna v štyroch kategóriach. Do všetkých spomínaných súťaží sa môžete zapojiť všetci. O zábavu a spestrenie programu sa postarajú profesionálni drifteri Tomáš Ježek na 400 - koňovom Nissane a Feďo Andráš na Mazde RX7, Show & Shine, Drift Taxi pre vás a zopár exhibičných, špeciálnych vozidiel ako Trabant s motorom Yamaha R1, Ford Fiesta s motorom VFR 750. Akciu bude moderovať Dj ATTI a hudobne zabezpečovať piatkovú párty, Dj Roman Krajčír a Dodesproof. Samozrejmosťou bude ocenenie najlepších vo všetkých disciplínach. Prekvapením bude aj exhibičné vystúpenie pozvaných hostí na svojich závodných špeciáloch.

Portál Leviceonline.sk ako mediálny partner tohto skvelého podujatia pripravil súťaž o 3 vstupenky!


Ako sa našej súťaže zúčastniť?

Na našej Facebook stránke Leviceonline.sk vo fotoalbume s názvom "Súťaže" nájdete plagát RACE and TUNING DAY vol.3.

1. Pridaj LIKE k plagátu;

2. ZDIEĽAJ VEREJNE tento plagát

Nieste na Facebook-u? Nevadí! Napíšte pod tento článok do komentárov "súťažím" + Váš e-mail a budete takisto zaradení do súťaže.

Hrá sa o 3 vstupenky, takže vylosujeme 3 výhercov, ktorých budeme kontaktovať priamo cez Facebook, príp. emailom. Vstupenky si výhercovia budú môcť prevziať osobne pred podujatím priamo v pokladni podujatia. Pokiaľ si výherca vstupenku neprevezme, tá prepadne v prospech organizátora súťaže!


Do kedy súťaž potrvá?

Súťaž trvá do 24. júna 2014 do 22:00 hod.!

Prajeme veľa šťastia v súťaži :)

Váš Leviceonline.sk team.

Pre účasť v súťaži súhlasíte so všeobecnými podmienkami na účasť v súťažiach portálu Leviceonline.sk

POZRITE SI AJ:

- 3. ročník Race and Tuning Day Vol. 2 plný zábavy a slnka + fotografie a video

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre