04202024sob

Súťaže v Leviciach a okolí

Súťaž o 4 vstupenky na koncert Horkýže Slíže v Leviciach

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Peter Hrivňák alias Kuko (spev, basová gitara), Marián Sabo alias Sabotér (gitara, sprievodný spev), Juraj Štefánik alias Doktor (gitara, sprievodný spev) a Marek Viršík alias Vandel (bicie, sprievodný spev), to je kvarteto hudobníkov, ktoré funguje pod jednotným názvom Horkýže Slíže, sa predstaví v levickej športovej hale v piatok 18.10.2013 počas tradičného levického jarmoku. Mimoriadne obľúbená punk rocková hudobná skupina, ktorá si od svojho začiatku v roku 1992 získala tisícky fanúšikov po celom Slovensku ale aj v Českej republike, predstaví Levičanom prierez svojich najväčších hitov, no najmä ich najnovší album St. Mary Huana Ganja s ich najnovším hitom "Nerob!!!". Nielen fanúšikovia tejto kapely ale aj všetci zábavychtiví sa môžu tešiť na skvelú show plnú výbornej punk rockovej hudby a rôznych humorných poznámok a oblečenia, akými sú chalani z Horkýže Slíže mimoriadne známi. Okrem už spomenutého najnovšieho hitu "Nerob!!!" sa môžeme tešiť na skladby ako "Silný refrén", "R`n`B soul", "Bernardín", "Emanuel Bacigala", "Mám v p..i na lehátku" a ďalšie skvelé skladby, takže o show bude naozaj postarané!

Portál Leviceonline.sk ako mediálny partner tohto skvelého koncertu pre Vás pripravil súťaž o 4 vstupenky!

horkyze slize levice 18102013 20130915 1589128319



Ako sa našej súťaže zúčastniť?

Na našej Facebook stránke Leviceonline.sk vo fotoalbume s názvom "Súťaže" nájdete plagát HORKÝŽE SLÍŽE. Pre tých, ktorí sú na Facebooku, je podmienkou účasti v našej súťaži pridať k tomuto plagátu do komentárov Vašu najobľúbenejšiu/Vaše najobľúbenejšie hity kapely a pre tých, ktorí na Facebook-u nie sú, stačí poslať e-mail na , do predmetu správy napíšte "sutaz horkyze 2013" a do textu správy napíšte Vašu najobľúbenejšiu/Vaše najobľúbenejšie hity kapely a nezabudnite tiež svoje meno a tel. čislo.

Hrá sa o 4x1 vstupenky, takže 4 výhercov po 1 vstupenke budeme kontaktovať priamo cez Facebook, príp. emailom, alebo telefonicky. Vstupenky si výhercovia budú môcť prevziať osobne po dohode s nami na mieste a čase prevzatia.

Do kedy súťaž potrvá?

Súťaž trvá do 14. októbra 2013 do 22:00 hod.!

Jazyková škola Chantal Levice RM - TECH - bazény na mieru, prekrytia, stavby, servis

s Facebookom máte z Leviceonline.sk oveľa viac. Stačí lajk a viac noviniek z Levíc a okolia príde priamo k Vám.

Prajeme veľa šťastia v súťaži :)

Váš Leviceonline.sk team.

P.S.: V prípade, že si výherca ceny neprevezme, tie prepadnú v prospech organizátora podujatia.

Pre účasť v súťaži súhlasíte so všeobecnými podmienkami na účasť v súťažiach portálu Leviceonline.sk

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre