05022024štv

Súťaže v Leviciach a okolí

Veľká letná fotografická súťaž 2012

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Veľká letná fotografická súťažLEVICE 24. augusta 2012 - Máte radi leto a horúce chvíle, ktoré sa s ním spájajú? Radi fotografujete? Regionálny internetový portál pre Levice a okolie - www.leviceonline.sk a dovolenkový portál www.acko-travel.sk pokračujú v tradícii minuloročnej veľkej letnej súťaže o najlepšiu letnú fotografiu!

Letné prázdniny sa pomaly blížia ku koncu, no príjemné horúce počasie s nami ešte nejakú dobu zostane. Preto sme sa rozhodli vyhlásiť aj tento rok súťaž o fotografiu, ktorá najlepšie zachytáva leto, letnú atmosféru a nádherné slnečné počasie. Pošlite nám vašu fotografiu, zachytávajúcu príjemné prázdninové chvíle a vyhrajte jednu z atraktívnych cien!

Vami zaslaná fotografia môže byť z Vašej dovolenky, kúpaliska, festivalu, dokonca i z Vašej záhradky. Na súťažnej fotke nemusíte byť ani Vy. Podstatné je, aby z nej vyžarovala horúca letná atmosféra! Je však dôležité, aby fotografia bola Vašim vlastníctvom, nie stiahnutá z internetu, príp. použitá bez povolenia majiteľa.

PRAVIDLÁ SÚŤAŽE: Od 23. augusta 2012 do 30. septembra 2012 budeme postupne zverejňovať vaše fotografie na našej Facebook stránke Leviceonline.sk ako i na Facebook stránke Áčko-travel.sk, kde bude prebiehať i hlasovanie za "najletnejšiu"  fotografiu.

Preto neváhajte a zasielajte nám svoje fotografie do 30. septembra 2012 na adresu a do predmetu správy uveďte "letne foto 2012". Fantázii sa medze nekladú... :) Tešíme sa na vaše fotografie

Vyhodnotenie súťaže prebehne 1. novembra 2012 a víťazom sa stane autor fotografie s najväčším počtom Vašich "like-ov"/"páči sa mi". "Like-i"/"páči sa mi" k jednotlivým fotografiám sa budú spočítavať z oboch Facebook stránok.

Oceneným však nebude len samotný víťaz, pripravili sme pre Vás až tri zaujímavé ceny.

1.cena: Dovolenkový poukaz v hodnote 100 EUR - zľava na dovolenku podľa Vášho výberu z ponuky Áčko-travel.sk;
2.cena: Dovolenkový poukaz v hodnote 50 EUR - zľava na dovolenku podľa Vášho výberu z ponuky Áčko-travel.sk;
3.cena: Exkluzívny destilát v hodnote 30 EUR.


Sledujte naše stránky a hlasujte, pretože Vaše hlasy určia víťaza!

Ceny do súťaže venovala cestovná agentúra Áčko-travel.sk.

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre