05022024štv

Súťaže v Leviciach a okolí

Súťaž o vstupenky na TRJOF TOUR 2012

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

AKTUALIZOVANÉ: S poľutovaním Vám oznamujeme, že sa organizátor rozhodol plánované vystúpenie formácie TRJOF dňa 26.8.2012 v Leviciach zrušiť z dôvodu, že sláčikové kvarteto Neosolium String Quartet má skúšky v opere, ktoré nebolo možné preložiť. Vzniknutá situácia orgaizátora ako i nás mrzí. Organizátori sľubujú v roku 2013 pripravované pokračovanie turné.

LEVICE 13. augusta 2012 - Na Levickom hrade sa v nedeľu 26. augusta 2012 o 19:00 hod. sa predstaví trojica vynikajúcich spevákov Igor Šimeg, Tomáš Horváth a Peter Makranský, ktorí sa predstavia v spoločnosti seriálovo-muzikálovej hviezdy Mirky Partlovej v rámci hudobného predstavenia  SLOVENSKÁ ZÁMOCKÁ HRADNÁ TRJOF TOUR 2012. V ich podaní si budete môcť vypočuť svetové hity súčasnosti ako Caruso, Con Te Partiro, Notre Damme, Romeo & Júlia, Rodná Zem a ďalších.

Na toto zaujímavé predstavenie v Leviciach si pre Vás regionálny portál pre Levice a okolie - www.leviceonline.sk pripravil súťaž o 3x2 vstupenky!

Súťaž o vstupenky na TRJOF TOUR 2012 a Mirka Partlová - Slovenská zámocká hradná, 26.8.2012, Levice, hrad

Ako sa našej súťaže zúčastniť?

Na našej Facebook stránke (http://www.facebook.com/leviceonline.sk) vo fotoalbume s názvom "Fotky na nástenke" nájdete plagát TRJOF TOUR 2012. Pre tých, ktorí sú na Facebooku, je podmienkou účasti v našej súťaži pridanie svojho "like-u" k tomuto plagátu a súčasne sa pridať k fanúšikom našej Facebook stránky (ak ním/ňou ešte nie ste). Potešíme sa, ak nám do komentárov na Facebooku napíšete, prečo sa tešíte na toto podujatie.

Pre tých návštevníkov, ktorí na Facebook-u nie sú registrovaní a chceli by sa našej súťaže zúčastniť, sú podmienky ich účasti v súťaži nasledovné: Je potrebné zaslať e-mail na info(zavináč)leviceonline.sk, do predmetu napíšte "sutaz trjof tour 2012" a do textu správy napíšte Vaše meno a Vaše tel. číslo.

Výhercov budeme kontaktovať cez Facebook, alebo cez e-mail, príp. neskôr telefonicky. Výhercovia si vstupenky budú môcť vyzdvihnúť v Leviciach po dohode na určenom mieste.

 

Do kedy súťaž potrvá?

Súťaž je zrušená!

Prajeme veľa šťastia v súťaži :)
Váš Leviceonline.sk team.



Pre účasť v súťaži súhlasíte so všeobecnými podmienkami na účasť v súťažiach portálu Leviceonline.sk.

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre