05022024štv

Súťaže v Leviciach a okolí

Súťaž o vstupenky na reprezentačné zápasy v basketbale v Leviciach

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 1. augusta 2012 - Pre basketbalových nadšencov máme veľmi zaujímavú správu. Práve v levickej športovej hale odohrá reprezentácia mužov Slovenska v basketbale v auguste všetkých svojich 5 kvalifikačných zápasov o postup na Majstrovstvá Európy! A Vy môžete v našej súťaži vyhrať vstupenky na všetky domáce zápasy.

Súťaží sa o 1x balíček vstupeniek na všetky zápasy, 3 ks vstupeniek na prvý zápas proti Islandu a 2 ks vstupeniek na druhý zápas proti Srbsku.

Súťaž o vstupenky na reprezentačné zápasy v basketbale v Leviciach

Ako sa našej súťaže zúčastniť?

Na našej Facebook stránke (http://www.facebook.com/leviceonline.sk) vo fotoalbume s názvom "Fotky na nástenke" nájdete plagát ku 5 kvalifikačným zápasom na ME 2012 v Leviciach. Pre tých, ktorí sú na Facebooku, je podmienkou účasti v našej súťaži pridanie svojho "like-u" k tomuto plagátu a súčasne sa pridať k fanúšikom našej Facebook stránky (ak ním/ňou ešte nie ste) a k plagátu pridať svoj komentár s odpoveďou na otázku "Kto bude podľa Vás víťazom tejto kvalifikácie?".

Pre tých návštevníkov, ktorí na Facebook-u nie sú registrovaní a chceli by sa našej súťaže zúčastniť, sú podmienky ich účasti v súťaži nasledovné: Je potrebné zaslať e-mail na info(zavináč)leviceonline.sk, do predmetu napíšte "sutaz kvalifikacia na ME 2013" a do textu správy napíšte Vaše meno a Vaše tel. číslo a odpoveď na otázku "Kto bude podľa Vás víťazom tejto kvalifikácie?".

Výhercov budeme kontaktovať cez Facebook, alebo cez e-mail, príp. neskôr telefonicky. Výhercovia si vstupenky budú môcť vyzdvihnúť v Leviciach.

Pripájame i krátku informáciu pre fanúšikov levického tímu: Basketbal Levice odštartoval 1. augusta predpredaj permanentiek na sezónu 2012/13 v slovenskej extralige a českej Mattoni NBL. Všetky informácie o predaji nájdete na klubovej stránke www.basketballevice.sk

Do kedy súťaž potrvá?

Súťažiť môžete do 16. augusta 2012 do 15:00 hod.

Prajeme veľa šťastia v súťaži :)
Váš Leviceonline.sk team.

Viac info o zápasoch nájdete v našom článku Reprezentácia mužov Slovenska v basketbale odohrá všetkých 5 kvalifikačných zápasov na ME v Leviciach

Pre účasť v súťaži súhlasíte so všeobecnými podmienkami na účasť v súťažiach portálu Leviceonline.sk.

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre