05032024pia

Súťaže v Leviciach a okolí

Súťaž o 3x2 vstupenka na Koncert Rock Live

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

ROCK LIVE koncert v Leviciach - Pál-napi Rock bál Léván, Dom Reviczky, Levice, 30.6.2012LEVICE 26. júna 2012 - Počas nadchádzajúceho víkendu v sobotu 30. júna 2012 sa v Dome Reviczky na Vojenskej ul. v Leviciach uskutoční skvelý rockový koncert - ROCK LIVE, na ktorom vystúpia tri zaujímavé a obľúbené kapely, a to Danny Tuček unplugged live, Men in Age Rock-band z Levíc a Trapéz Rock band, ktorý bude hosťom podujatia.

Pre informáciu, po štyroch rokoch existencie sa rocková formácia MEN IN AGE rozlúčila s gitaristom a bubeníkom, v roku 2012 sa začína sformovať nová štvorka, a to bass gitara a spev - TIBOR TOTYA TÓTH, kláves a spev - LAJKO LUIS MESZÁROS, gitara - MILAN MINKO TIMKO, bicie - ĽUDO LOLI ZÁVODSKÝ. Môžeme sa teda tešiť na skvelý hudobný zážitok, preto neváhajte a príďte!

Na tomto podujatí je portál Leviceonline.sk mediálnym partnerom, preto sme pre Vás pripravili súťaž o 3x2 vstupenky na toto vynikajúce podujatie.

Ako sa súťaže zúčastniť?

Je to veľmi jednoduché. Na Facebook stránke nášho portálu (http://www.facebook.com/leviceonline.sk) nájdete medzi fotkami na nástenke plagát tohto podujatia. Tí, ktorí ste na Facebooku, pre Vašu účasť v súťaži je potrebné k tomuto plagátu pridať Váš "like", zdieľať ho a takisto sa pridať k fanúšikom našej Facebook stránky (ak ním/ňou ešte nie ste).

Pre tých, ktorí na Facebook nie ste, stačí zaslať jednoduchý email na info(zavináč)leviceonline.sk, do predmetu napíšte "sutaz rock koncert" a do textu správy napíšte Vaše meno a tel. číslo.

Výhercov budeme kontaktovať cez email, alebo cez Facebook. Výhercovia si lístky budú môcť prebrať osobne v Leviciach.

 

Máme však ešte jednu podmienku pre výhercov: K výherným vstupenkám prineste so sebou aspoň jedného platiaceho návštevníka :)

 

Budeme veľmi radi, ak sa pridáte aj k fanúšikom našej Facebok stránky.

 

 

Do kedy súťaž potrvá?

Súťaž sa končí 28. júna 2012 o 22:00 hod.!


Váš Leviceonline.sk team.

Pre účasť v súťaži súhlasíte so všeobecnými podmienkami na účasť v súťažiach portálu Leviceonline.sk.

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre