05042024sob

Súťaže v Leviciach a okolí

AMFIKFEST 2012 - súťaž o 5x2 vstupenky

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

A je tu ďalšie vydanie obľúbeného OPENAIR mestského hudobno-zábavného podujatia AMFIKFEST 2012, ktorý sa každoročne koná na nitrianskom amfiteátri pod Zoborom, tento rok sa bude konať v sobotu 9. júna 2012.

Už po štvrtý krát organizátori nadväzujú na veľmi úspešné predchádzajúce ročníky (http://www.amfik.eu/index.php?p=galeria). Tohtoročný festival sa ponesie v duchu návratu koncertnej spoločnej šnúry z roku 2006 dvoch najpopulárnejších stálic rock-popovej scény na Slovensku DESMOD a IMT SMILE (slávici roku 2012).

http://www.leviceonline.sk/images/joomgallery/details/aviza_na_akcie_a_podujatia_4/kartel_amfik_fest_2012_962012_nitra_20120501_1330341445.jpg

 

Ďalej vystúpia stále populárnejšia mladá Nitrianska kapela ZOČI VOČI, THE PARANOID, METROPOLIS, BORRA, DOWNHILL aďalší..

Neoddeliteľnou súčastou festivalu sú moderátori MIŠO KOŽUCH, MIŠO MALICHER a DJ PAYO, ktorí sú dušou festivalu a svojím humorom Vás prevedú celým podujatím i sútažami..

Možete sa tešiť na množstvo cien, zábavy a kvalitnej muzičky.

Viac informácii na http://www.amfik.eu/.

Pozrite si videoreportáž z AMFIKFEST-u 2011:

SÚŤAŽ O 5x2 VSTUPENKY!

V spolupráci s organuizátormi festivalu sme pre Vás pripravili súťaž o 5x2 vstupenky!

Ako sa súťaže zúčastniť?

Na našej Facebook stránke portálu Leviceonline.sk (http://www.facebook.com/leviceonline.sk) vo fotoalbume s názvom "Fotky na nástenke" nájdete plagát tohto podujatia "AMFIKFEST 2012", ktorému treba pridať svoj "like" a takisto sa pridať k fanúšikom našej Facebook stránky, ak ním/ňou ešte nie ste.

Samozrejme, Váš komentár k podujatiu nás len poteší. Napíšte nám, prečo by ste sa radi zúčastnili tohto podujatia.

Päť súťažiacich vylosujeme spomedzi tých, ktorý pridali svoj "like" a súčasne sú, príp. sa stali aj našim Facebook fanúšikom. Výhercov budeme kontaktovať priamo cez Facebook.

Nezabudli sme ani na našich návštevníkov, ktorý na Facebook-u nie sú registrovaní. Pre ich účasť v súťaži stačí zaslať email na info(zavináč)leviceonline.sk, v predmete "sutaz amfikfest 2012" a v texte nezabudnite napísať Vaše kontaktné údaje a adresu pre zaslanie výhry v prípade vylosovania.

Do kedy súťaž potrvá?


Súťažiť môžete do 1. júna 2012 do 22:00 hod.


Výhercov budeme kontaktovať priamo cez Facebook, príp. cez email. Prajeme veľa šťastia v súťaži.

Váš Leviceonline.sk team.

Pre účasť v súťaži súhlasíte so všeobecnými podmienkami na účasť v súťažiach portálu Leviceonline.sk.

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre