05062024pon

Súťaže v Leviciach a okolí

Súťaž o 2 vstupenky na Zumbathon 4

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Súťaž o 2 vstupenky na Zumbathon 4LEVICE 11. apríla 2012 - Pre zumba-chtivých sme v spolupráci s organizátormi ZUMBATHON-u 4 a Kubánskej Zumba Noci, ktoré sa uskutočnia 28. apríla 2012 v levickej športovej hale a Bowling Dance Club-e, pripravili súťaž o 2 vstupenky na ZUMBATHON 4 so začiatkom o 13:0 hod.

Ak si chcete zazumbovať vo vynikajúcej atmosfére, alebo spoznať nových ľudí v spoločnosti charizmatických Zumba inštruktorov z Brazíilie, Nigérie a Slovenska, neváhajte a zúčastnite sa tejto našej súťaže...

Ako sa súťaže zúčastniť?

Na Facebook stránke nášho portálu Leviceonline.sk nájdete medzi našimi fotoalbumami, v albume "Fotky na nástenke" plagát ZUMBATHON 4.

Pre zapojenie sa do súťaže je potrebné "olikeovať", pridať svoj "like" k tomuto plagátu.

Samozrejme, Váš komentár k podujatiu nás len poteší. Napíšte nám, aké máte zážitky z cvičenia Zumby, alebo prečo by ste chceli začať Zumbovať. Veľmi nás tiež poteší, ak sa pridáte k fanúšikom našej Facebook stránky Leviceonline.sk, ak ním/ňou doteraz ešte nie ste :)

Dvoch výhercov po 1 vstupenke vyžrebujeme spomedzi účastníkov, ktorí pridali svoj "like" k tomuto plagátu výhradne na našej Facebook stránke.

Do kedy súťaž potrvá?


Súťažiť môžete do 26. apríla 2012.


Viac o podujatí sa dočítate na tomto linku:-z http://www.leviceonline.sk/sport/ostatne-sporty/do-levic-sa-rutiumba-tornado


Výhercov budeme kontaktovať priamo cez Facebook. Prajeme veľa šťastia v súťaži.

Váš Leviceonline.sk team.

Pre účasť v súťaži súhlasíte so všeobecnými podmienkami na účasť v súťažiach portálu Leviceonline.sk.

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre