05032024pia

Súťaže v Leviciach a okolí

ANKETA: hlasujte o najsexi športovca mesta Levice

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

ANKETA: hlasujte o najsexi športovca mesta LeviceLEVICE 4. novembra 2011 - V meste Levice je viacero športových tímov i individuálnych športovcov, ktorí úspešne reprezentujú svoje mesto. Pre svoje výkony sú mnohými obdivovaní, ale často sa stávajú aj cieľom kritiky z radov fanúšikov. Pozrime sa na nich teraz z inej stránky. Ktorý zo športov sa môže popýšiť najväčším krásavcom? Hlasujte v našej ankete!

Celá anketa bude pozostávať zo štyroch základných kôl, a to anketa o najsexi levického basketbalistu, anketa o najsexi levického futbalistu, anketa o najsexi levického hokejistu a anketa o najsexi levického športovca z ostatných športov na základe Vašich návrhov.

Vy navrhnite športovcov do ankety

Do ankety o najsexi levického športovca z ostatných športov budú zaradení športovci, ktorých navrhnete práve Vy, a to z radov karatistov, triatlonistov, plavcov, tanečníkov, tenistov, futbalistov malého futbalu, stolno-tenistov a ostatných športov. Týmto Vás teda vyzývame, aby ste sami navrhovali svojich obľúbencov do štvrtého kola našej ankety. Svoje návrhy nám posielajte e-mailom na našu známu e-mailovú adresu info(zavináč)leviceonline.sk.


- 1. kolo: Anketa o najsexi levického basketbalistu -> kliknite na toto miesto pre zobrazenie ankety.

- 2. kolo:  Anketa o najsexi futbalistu Levíc -> kliknite na toto miesto pre zobrazenie ankety.

- 3. kolo: Anketa o najsexi levického hokejistu -> kliknite na toto miesto pre zobrazenie ankety.

- 4. kolo: Anketa o najsexi levického športovca v kategórii mix -> kliknite na toto miesto pre zobrazenie ankety.

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre