04192024pia

Ako byť štýlová v zimnom období?

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Chladné počasie nám chvíľami narobí vrásky na čele. Aj keď nahliadneme do skrine, nedokážeme sa rozhodnúť, čo na seba. Ak máte pocit, že zima je len o hrubočizných kabátoch a zateplených čižmách, tak vám to radi priblížime a objasníme. Na prvý pohľad sa to tak môže javiť, ale ak s nami nazriete dovnútra, objavíte trendy, ktoré podčiarknu a doplnia váš štýl. Práve doplnky sú neoddeliteľnou súčasťou outfitu, ktorý častokrát dodá výslednému looku šmrnc.

Zimné outfity

Ako byť štýlová v zimnom období?

Vonku je chladno a blížia sa dni, keď je už pod nulou. Myslíme iba nato, ktorý kabát nám uchová čo najviac teplo. Ak sa nato pozrieme trendovými očami, tohtoročným hitom sú maxi a tzv. pánske oversize kabátiky, a to nielen v zemitých odtieňoch, ale ponúkajú aj závan iných farieb. Ako každý rok, módni návrhári predstavujú aktuálne trendy. My vám predstavíme farby, strihy, materiály a doplnky, ktoré vo vašom šatníku možno chýbajú.

Andrej Budai photo
Ako byť štýlová v zimnom období?

Módni návrhári či blogeri holdujú maxi kabátom nielen túto sezónu. Maxi kabáty sú súčasťou ich outfitov už niekoľko mesiacov dozadu. Ich efektivitu a funkčnosť oceníte určite aj vy.

Výhodou maxi kabátov je, že zakrývajú nedostatky a zvýrazňujú ženskú postavu. Ďalšou prednosťou je, že k maxi kabátom si nemusíte výlučne obuť čižmy na podpätku. Medzi obľúbené kúsky patrí športová obuv aj v zime. Ukážeme vám, ako zostať štýlová a pridať outfitu šmrnc aj vtedy, keď celý náš look zakrýva práve maxi kabát.

Klobúky a kožušinky ako štýlovosť odevu

Je to britská starodávna tradícia. Určite máte aj vy chvíľky, keď chcete schovať svoje nepoddajné vlasy pod klobúk či čiapku. Nový trend v nosení klobúkov však vôbec nie je o skrývaní vlasov. Je to dizajnérsky prvok, ktorým oživíte svoj look a dodáte mu kúsok tajomstva. Aj keď nato nevyzerá, dokonale zahreje a ochráni vás pred chladom. Počas chladných dní strávených vonku, sa bez neho nezaobíde žiadna celebrita. Klobúky stelesňovali v každom období eleganciu a nikdy nevyzerali lepšie ako dnes. Vínový odtieň k zemitému maxi kabátu sa stal prudko návykovým trendom. Medzi horúce farby patrí aj hnedá, tehlovočervená a samozrejme nezaostáva ani klasická čierna a sivá.

Ako byť štýlová v zimnom období?
Ako byť štýlová v zimnom období?

Veľkým tohtoročným hitom sú kožušinky mnohého typu a s rôznymi farebnými škálami. Nejde o trend módnych návrhárov, ktorí sa rozhodli zahubiť populáciu zvierat. Nosia sa totiž umelé kožušinky. Dnes dokážu možnosti výroby vytvoriť kožušiny na nerozoznanie od pravých.

Ponúkajú rôznu škálu farebných mixov, ale aj kombinácie strihov či viacerých materiálov. Zmes zemitej hnedej a tehlovočervenej farby symbolizuje vážnosť a solídnosť.

Ako byť štýlová v zimnom období?

Trendy ruksaky

Výborným doplnkom na oživenie outfitu, sú ruksačiky na rôzny štýl. Pamätáme si na nich ešte z detských čias, keď sme ako malí chodili do školy. Kto by pomyslel, že by sme ich nosili znovu a ako dospelí. Aj keď mnohí z nás vymenili ruksaky za čoraz väčšie kabelky, mnoho žien na ruksaky nedá dopustiť. Funkčnosť ruksačikov spočíva v tom, že každý rok idú ruka v ruke so štýlovým prevedením.

Ako byť štýlová v zimnom období?

Už nebudete viac uzimená

Uplynulé dni boli dôkazom, že mať po ruke teplý šál, nie je vôbec na škodu ani krátko po lete. Pokým niektorí pokladajú šál za nutné zlo, iní im holdujú práve opačným názorom. Po internete kolujú mnohokrát videá, ako si každý deň nastylovať šál, aby vyzeral po každom inak. Pre ľudí, ktorý doplnkom inklinujú, je práve šál dobrou voľbou k vytúženému imidžu, ako neostať nevšednou pani v dave ľudí. Dokážete ho rýchlo a jednoducho skombinovať s maxi kabátom, či je už športový alebo elegantný.

Ako byť štýlová v zimnom období?

Ako malý bonus vám prinášame krátke inšpiračné video, ako si urobiť šál na 12 spôsobov.

autor: Žanett Levická, fotografie: internet

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre