05022024štv

Sabína Kupčová sa na medzinárodných pretekoch v Toronte v každej zaplávanej disciplíne dostala do finále

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

TORONTO / LEVICE 18. apríla 2024 - Sabína Kupčová sa na medzinárodných plaveckých pretekoch v kanadskom Toronte v každej zaplávanej disciplíne dostala do finále. Preteky sa konali v dňoch od 11. - 13. apríla 2024 na dlhom 50-metrovom bazéne pod názvom Speedo Canadian Swimming Open.

Sabína Kupčová sa na medzinárodných pretekoch v Toronte v každej zaplávanej disciplíne dostala do finále

Na plaveckom podujatí sa predstavilo 312 plavcov (160 mužov a 152 žien) z 89 klubov. Sabína štartovala v troch "krauliarskych"; disciplínach 100m, 200m a 400m voľný spôsob, kde sa jej podarilo prebojovať v každej zaplávanej disciplíne do poobednajšieho finále. Pre Sabínu sa univerzitná sezóna v USA, ktorá trvala od augusta uplynulého roka do polovice marca tohto roka skončila a dopadla vcelku úspešne.

Účasťou na týchto pretekoch si Sabína potrebovala preveriť svoju výkonnosť na dlhom 50m bazéne, na ktorom pretekala prvýkrát od augusta minulého roka. Jej cieľom pre túto letnú sezónu je splniť limit potrebný pre účasť na júnových Majstrovstvách Európy, ktoré sa budú konať v Srbskom Belehrade.

zdroj a foto: Peter Kupča

Prečítajte si aj:

Andrej Budai foto - video služby

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie
...

KVALITNÝ NÁBYTOK, SVETLÁ A SVIETIDLÁ, ZNAČKOVÝ ALKOHOL, KÁVA - NÓRSKA KOZMETIKA - PRE DOSPELÝCH - ŠPORT A VÝŽIVOVÉ DOPLNKY - ŠKOLSKÉ POTREBY - ŠPERKY - ZĽAVY A AKCIE

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre