04202024sob

Máš na to! s Jozefom Masarykom je nový video seriál z oblasti športu, stravy a fitness (video)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 8. marca 2023 - Máš na to! s Jozefom Masarykom je nový video seriál z oblasti športu, stravy a fitness, ktorý vzniká v spolupráci s Leviceonline.sk, TV TEKOVHONT a Andrej Budai foto - video služby.

Máš na to! s Jozefom Masarykom je nový video seriál z oblasti športu, stravy a fitness (video)

Jozef Masaryk bude vo video seriály nielen rozprávať o športe, o zdravom športovom stravovaní pre dosahovanie športových cieľov a fitness, ale najmä prakticky ukazovať jednotlivé cvičenia.

Jozef Masaryk je úspešným reprezentantom SR v Kettlebell lifting, stal sa dva krát majstrom Európy, raz vicemajstrom sveta a získal ďalšie úspechy na medzinárodných súťažiach v Kettlebell lifting. Má trénerský certifikát Kettlebell lifting, cerfifikát fitness trénera, bol víťazom Slovenského pohára v kickboxe, majstrom SR v Strongman, venoval sa tlakom na lavičke, kde na Majstrovstvách SR dosiahol 2. miesto, reprezentoval SR v kulturistike. Okrem toho bol inštruktorom špeciálnych jednotiek Polície SR, kde sa venoval fyzickej i mentálnej príprave príslušníkov zásahových jednotiek Polície SR. V oblasti športu sa pohybuje vyše 30 rokov.

Uverejnili sme úvodnú časť video seriálu, ktorú si môžete pozrieť tu:

zdroj, foto, video: Leviceonline.sk, TV TEKOVHONT, Andrej Budai foto - video služby

Prečítajte si aj:

Andrej Budai foto - video služby

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie
...

KVALITNÝ NÁBYTOK, PRODUKTY TOPSHOP, DORMEO, DELIMANO, WALKMAXX, WELLNEO, ROVUS - NÓRSKA KOZMETIKA - PRE DOSPELÝCH - ŠPORT A VÝŽIVOVÉ DOPLNKY - ŠKOLSKÉ POTREBY - ŠPERKY - ZĽAVY A AKCIE - KVALITNÝ ALKOHOL

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre