04202024sob

Sabína Kupčová na mítingu v Belehrade

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

BELEHRAD / LEVICE - Sabína Kupčová, členka športového klubu Aquasport Levice sa v Belehrade v dňoch od 16. do 17.júna 2018 zúčastnila XVII. ročníka medzinárodného plaveckého mítingu pod názvom Trofej Belehradu.

Sabína Kupčová na mítingu v Belehrade
Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

Plaveckého mítingu sa zúčastnilo 43 klubov z Turecka, Ruska, Bieloruska, Slovinska, Macedónska, Gruzínska a samozrejme domáceho Srbska. Sabína sa postavila na štart v troch disciplínach.

V prvý deň mítingu Sabína plávala 200 m polohové preteky a 100 m znak, kde sa z raňajších rozplávb prebojovala do poobedňajšieho finále a získala bronzovú medailu v disciplíne na 200 m polohové preteky. V druhý deň mítingu štartovala Sabína v disciplíne 200 m znak, kde vo svojej kategórií získala zlatú medailu. V celkovom hodnotení žien vo finále v počte 54 obsadila Sabína 11. miesto.

zdroj a fotografia: PK

Nakúpdoma.sk - eshop - Byt a domácnosť, elektronika a spotrebiče, šport a fitness, kuchyňa, pánska a dámska móda, obuv, Topshop produkty, alko-nealko nápoje, kozmetika

POZRITE SI TIEŽ:

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre