04192024pia

Box club Veľké Kozmálovce má dvoch Majstrov a jedného Vicemajstra Slovenska v Boxe!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
ŽDAŇA / LEVICE 7. apríla 2016 - V dňoch 2.-3.4.2016 sa v Ždani pri Košiciach konali Majstrovstvá Slovenska žiakov a mladších dorastencov v Boxe. Tohto vrcholného podujatia sa zúčastnili traja boxeri z Boxerského klubu BC Veľké Kozmálovce a vybojovali dve zlaté a jednu striebornú medailu!
Box club Veľké Kozmálovce má dvoch Majstrov a jedného Vicemajstra Slovenska v Boxe!

LeviceUbytovanie.sk - Predpredaj 23 zrekonštruovaných bytov v Leviciach na Ul. Kyjevská 5
Samuel Horváth v kategórii mladších žiakov vo váhe do 40kg vybojoval zlato, keď vo finále porazil svojho súpera na TKO v prvom kole. Box club Veľké Kozmálovce má dvoch Majstrov a jedného Vicemajstra Slovenska v Boxe!Roman Horváth v kategórii mladších žiakov vo váhe do 50kg taktiež vybojoval pre BC Veľké Kozmálovce cenné zlato a Ladislav Horváth v kategórii starších žiakov vo váhe do 44kg vybojoval tak isto pre klub cenné striebro.

Chlapci zabojovali a porážku si nechceli v žiadnom prípade pripustiť, čo dokazovali svojimi výkonmi na tomto podujatí v každej kategórii, kde sa prebojovali až do finále. Najväčší boj o zlato a to doslova bol zápas medzi staršími žiakmi vo váhe do 44kg, kde chlapci od začiatku až do posledného gongu nasadili vysoké tempo, ani jeden nechcel darovať nič tomu druhému. "Každý jeden z mojich synov sa zodpovedne pripravovali v telocvični na 2. základnej škole v Leviciach, ktorá nám umožňuje naďalej využívať jej priestory, za čo sme veľmi vďační pani riaditeľke. Chlapci si museli držať váhu, čo je veľmi ťažké, zvlášť pre takýchto malých beťárov. Podujatie bolo vynikajúco zorganizované. Samozrejme, naďalej sa pripravujeme na ďalšie súťaže, ktoré sú pred nami," zhodnotil otec bratov Horváthovcov a zároveň ich tréner Ladislav Horváth.

Izomer, s.r.o. - ATÓM - Sv. Michala č. 4, 4. poschodie, 934 01 Levice - hydroizolácie striech lepenkou, fóliou Fatrafol 810, zateplenie a montáž sedlových striech krovy a všetky druhy krytín.

Box club Veľké Kozmálovce má dvoch Majstrov a jedného Vicemajstra Slovenska v Boxe!

Andrej Budai photo - fotografické a video služby - svadby, oslavy, stužkové, promócie, plesy, rodinné a firemné stretnutia, akcie, podujatia, spoločenské, športové...

Box club Veľké Kozmálovce má dvoch Majstrov a jedného Vicemajstra Slovenska v Boxe!
zdroj a fotografie: BC Veľké Kozmálovce
POZRITE SI TIEŽ:

- BOX CLUB VEĽKÉ KOZMÁLOVCE vybojoval titul Majstrov Slovenska v družstvách!

- Dva dni sa v Leviciach boxoval turnaj I. ligy a cena primátora Levíc - výsledky a fotografie

- Levický Dom športu na turnaji II. ligy v boxe privítal boxerov z celého Slovenska - výsledky a fotografie

- Bratia Horváthovci pomohli na trnavskom Galavečeri boxu k víťazstvu domácich nad najlepším boxerským tímom Českej republiky

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre