05042024sob

Levickí boxeristi majú za sebou úspešný rok 2015

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 9. januára 2016 - Tri odohraté domáce turnaje, dvaja levickí boxeristi v nominácii reprezentácie SR, množstvo skvelých výsledkov. Asi takto by sa dal charakterizovať rok 2015 z pohľadu existencie Box Club GAMA Group Levice. Je veľmi potešujúce a uznania hodné, že sa práve v Leviciach pravidelne organizujú boxerské turnaje pod hlavičkou levického klubu, pričom na Slovensku je registrovaných 47 klubov a iba 11 z nich organizuje turnaje. Levický klub je jedným z nich!

Levickí boxeristi majú za sebou úspešný rok 2015

Okrem toho boli v roku 2015 funkcionári klubu prezident BC GAMA Group Levice Gabriel Vince a predseda výkonného výboru klubu Stanislav Halás z rúk prezidenta Slovenskej boxerskej federácie Petra Bodokiho ocenení za ich boxerský prínos a ich aktivity v tejto športovej oblasti.

LeviceUbytovanie.sk - Predpredaj zrekonštruovaných 1. - 4. izbových bytov na Kyjevskej ul. 7 v Leviciach.
V piatok 8.1.2015 sa vedenie klubu, tréneri a všetci členovia Box Club GAMA Group Levice stretli, aby zhodnotili jeho fungovanie v roku 2015. "Rok 2015 bol náročný a čím viac bol náročný, tým viac sa ľahšie hovorí o úspechoch, ktoré sa dosiahli. Hoci sme na scéne 5 rokov, dosiahli sme toľko, čo sa mnohým klubom za desaťročie nepodarilo. Za to všetko treba poďakovať jednak boxerom, ktorí robia výsledky, ale samozrejme aj ľuďom okolo toho, to znamená výkonný výbor, tréneri. Veď ocenenie za príkladný prístup a propagáciu boxu ako športu na Slovensku od Slovenskej boxerskej federácie sa nedostáva každým dňom a cení sa to," zhodnotil rok 2015 predseda výkonného výboru klubu Stanislav Halás.

Levickí boxeristi majú za sebou úspešný rok 2015
Levickí boxeristi majú za sebou úspešný rok 2015
Levickí boxeristi majú za sebou úspešný rok 2015

A aké boli najväčšie úspechy Box Club GAMA Group Levice v roku 2015? "Jednoznačne najväčším úspechom nášho klubu je to, že máme v nominácii reprezentácie SR dvoch boxerov - Viktora Kišša a Kristiána Laceka. Obaja mali možnosť pod taktovkou trénera reprezentácie reprezentovať - Viktor Kišš na Majstrovstvách Európy starších žiakov, kde sa umiestnil na 5. mieste a Kristián Lacek na turnaji Olympijských nádejí v Českej republike v Ústí nad Labem, kde takisto obsadil 5. miesto. Úspechom sú taktiež bronzové medaily Ernesta Dubu na Majstrovstvách Slovenska staršieho dorastu ako aj bronzová medaila Lukáša Matunáka v kategórii mužov," predstavil minuloročné úspechy Stanislav Halás.

Levickí boxeristi majú za sebou úspešný rok 2015

V roku 2015 levický boxerský klub zorganizoval tri domáce turnaje. "Jeden v rámci sprievodného programu na motorkárskom zraze Riders Party na Margite-Ilone, potom turnaj 2.ligy Slovenskej boxerskej federácie a turnaj 1. ligy Slovenskej boxerskej federácie. Na turnaji 1. ligy sa zúčastnil aj prezident Slovenskej boxerskej federácie, ktorý vysoko ohodnotil naše organizačné činnosti, akustiku a atmosféru, ktorá tu bola s poďakovaním aj v tom slova zmysle, že nás dal za príklad ostatným klubom v rámci Slovenska," s potešením vysvetlil predseda výkonného výboru klubu.

Izomer, s.r.o. - ATÓM - Sv. Michala č. 4, 4. poschodie, 934 01 Levice - hydroizolácie striech lepenkou, fóliou Fatrafol 810, zateplenie a montáž sedlových striech krovy a všetky druhy krytín.
Box Club GAMA Group Levice má štandardne 25-40 členov. "Stav členov sa mení, pretože prídu chlapci, zatrénujú si 3, 4, 5 krát a prestanú chodiť. Sú chlapci, ktorí vydržia chodiť 10-20 krát. To všetko je ovplyvnené aj sociálnou situáciou chlapcov. Napríklad ak žiak skoční základnú alebo strednú školu a chce pokračovať niekde mimo Levíc, je mu ťažko chodiť sem na tréningy. Preto týmto chlapcom umožňujeme prestupy do iných klubov, ak chcú pokračovať. Sú chalani, ktorí sú sociálne nútení, starať sa sami o seba. Znamená to, že chodia do práce, u nich je tréning obmedzený časom, počas ktorého sa môžu venovať tomuto športu. Sme amatérsky klub a ako sa hovorí, s profesionalitou to nemá nič spoločné a sme od toho ďaleko. Takto verejne by som chcel poďakovať Gabrielovi Vincemu, majiteľovi GAMA Group, ktorí nezištne nášmu klubu pomáha a ako sa hovorí, drží ho nad vodou s predpokladom, že aj do budúcna môžeme počítať s jeho podporou." ozrejmil situáciu v klube Stanislav Halás.

Levickí boxeristi majú za sebou úspešný rok 2015

Klub počas celého roka aj v roku 2016 prijíma nových členov. Stačí vyplniť prihlášku, ktorú dostane na tréningu, spraví si lekársku prehliadku a zapojí sa do tréningového procesu. Tréningy Box Club GAMA Group Levice sa konajú počas pondelkov, utorkov, stried, štvrtkov a piatkov vždy od 17:00 hod. na 6. ZŠ v Leviciach, Saratovská 85 v malej telocvični.

Andrej Budai photo - fotografické a video služby - svadby, oslavy, stužkové, promócie, plesy, rodinné a firemné stretnutia, akcie, podujatia, spoločenské, športové...
Zaujímalo nás, aké sú ciele klubu do roku 2016. "Našim cieľom je minimálne obhájiť to, čo sme dosiahli v roku 2015 a pokiaľ sa podarí, boli by sme radi, keby to bolo ešte lepšie. Naše výsledky sú však tak vynikajúce, žeby sme boli naivní, aby sme si mysleli, žeby sme chceli byť neviem kde ešte. Naše výsledky sú však natoľko postačujúce, že nás tešia," vyjadril ambície Stanislav Halás a pokračuje. "Chcel by som odkázať všetkým fanúšikom boxu a aj boxerom, aby prišli skúsiť zapojiť sa do tréningového procesu jedného z najťažších športov na svete - olympijského športu - boxu. Budete u nás vítaní."

zdroj a fotografie: Mgr. Andrej Budai - fotografické a video služby, www.leviceonline.sk

POZRITE SI AJ:

- Dva dni sa v Leviciach boxoval turnaj I. ligy a cena primátora Levíc - výsledky a fotografie

- Levický Dom športu na turnaji II. ligy v boxe privítal boxerov z celého Slovenska - výsledky a fotografie

- Tri levické medaily z boxerských Majstrovstiev Slovenska žiakov a dorastencov!

- Levickí boxeristi bilancovali rok 2014, bol doteraz najúspešnejší

- Štvrtý ročník turnaja v boxe o pohár primátora mesta Levice pozná svojich víťazov

- Historicky prvým majstrom Slovenska vo farbách levického Box Clubu Viktor Kišš

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre