05032024pia

Levičania Mirka Zimanová a Jakub Toma na akvatlone v Nových Zámkoch úspešní

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Levičania Mirka Zimanová a Jakub Toma na akvatlone v Nových Zámkoch úspešníNOVÉ ZÁMKY / LEVICE 6. februára 2015 - Triatlonisti z celého Slovenska sa stretli v sobotu 24. januára v Nových Zámkoch. Tam sa uskutočnil 1. ročník pretekov „Zimného akvatlonu Nové Zámky 2015“.

Z levického klubu ŠK Atóm Levice sa ho zúčastnili Mirka Zimanová a Jakub Toma, obaja štartovali v kategórii starších žiakov. Pre Jakuba to boli vlastne prvé preteky v kategórii starší žiaci, do ktorej prestúpil tento rok. Pre túto kategóriu boli stanovené objemy 400 m plávania a 2 km behu. Plávalo sa v krytej plavárni v Relax centre a behalo v parku pri atletickom štadióne na Sihoti. Pre zúčastnených to bolo otestovanie výkonnosti pred novou tohtoročnou triatlonovou sezónou, ktorá začne akvatlonom v Mojmírovciach.

Presspoint Levice
Príjemnú rodinnú atmosféru pretekov kazilo len počasie, behalo sa za neustáleho sneženia po dosť mokrej, zasneženej a šmykľavej trati. Ale aj s nepriaznivým počasím sa naši pretekári vyrovnali. Mirka skončila vo svojej kategórii na druhom a Jakub na treťom mieste. Veríme že do začiatku letnej sezóny ešte dotrénujú svoju výkonnosť, aby takéto umiestnenia zopakovali čo najčastejšie.

zdroj a fotografia: IT

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre