04242024str

Kľačianske novoročné športové hry 2015 poznajú svojich víťazov

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

HRONSKÉ KĽAČANY 7. januára 2015 - V Hronských Kľačanoch sa už stalo tradíciou, že na začiatku nového roka sa majú záujemci o šport možnosť stretnúť sa na športových podujatiach, ktoré majú názov Kľačianske novoročné športové hry.

Kľačianske novoročné športové hry 2015 poznajú svojich víťazov

Ich súčasťou sú turnaje O pohár starostu obce - vo futbale, stolnom tenise a šachu. V závere hier sa koná Trojkráľový pochod. Tieto akcie sa konali v dňoch 3.-6.1.2015. Po vianočných sviatkoch, novoročných Kľačianske novoročné športové hry 2015 poznajú svojich víťazovoslavách a dňoch oddychu je to vítaná možnosť zašportovať si, rozhýbať sa, pobudnúť v zasneženej prírode a stretnúť sa so známymi a priateľmi a zaželať si na prahu nového roka všetko dobré a upevniť vzájomné medziľudské vzťahy.

Tohoročné novoročné športové hry sa začali 3.1.2015 turnajom v halovom futbale, ktorý zorganizovalo Kľačianske futbalové béčko. Tri zúčastnené mužstvá hrali systémom každý s každým. Stretnutia mali veľmi vyrovnaný priebeh a priniesli tieto výsledky a konečné poradie:
Kľačianske futbalové béčko - Úderníci 2:3
Kľačianske futbalové béčko - Veteráni 3:4
Veteráni - Úderníci 4:3 /po penaltovom rozstrele/

1. miesto - Veteráni
2. miesto - Úderníci
3. miesto - Kľačianske futbalové béčko

V nedeľu 4.1.2015 sa konal stolnotenisový turnaj, na ktorom sa zúčastnilo 26 hráčov a hráčok, tí súťažili v piatich kategóriách. V jednotlivých kategóriách bolo poradie na prvých troch miestach nasledovné:

žiaci:
1. Adam Kováč
2. Peter Mandrák
3. Filip Kollár

žiačky-ženy:
1. Monika Krivočenková
2. Michaela Turacová
3. Klaudia Kupčová

muži:
1. Marián Hancko
2. Miloš Trhan ml.
3. Monika Krivočenková (mala právo štartu aj medzi mužmi)

Presspoint Levice
futbalisti:
1. Peter Molnár
2. Anton Slušný
3. Matúš Bôžik

veteráni:
1. Milan Bridiš
2. Miloš Trhan st.
3. František Klimko

Dňa 5.1.2015 v malej sále kultúrneho domu bojovalo na 64 šachových poliach 15 účastníkov (7 žiakov a 8 mužov) šachového turnaja, ktorí boli rozdelení do 2 kategórií. Poradie najlepších šachistov v jednotlivých kategóriách:

Kľačianske novoročné športové hry 2015 poznajú svojich víťazov

žiaci:
1. Miloš Trhan ml.
2. Matúš Adam
3. Šimon Slušný

muži:
1. Slavomír Trhan
2. Tomáš Imre
3. Ondrej Slušný

V utorok 6.1.2015 sa konal Trojkráľový pochod. Po úvodnom občerstvení a štarte pred kultúrnym domom sa tridsať turistov, vyznavačov severskej chôdze, vydalo na trasu do Veľkých Kozmáloviec a späť. Počasie tiež prialo účastníkom tohoročného pochodu.
Kľačianske novoročné športové hry 2015 poznajú svojich víťazov

Poďakovanie účastníkov športových podujatí patrí starostovi obce Ing. Miroslavovi Kollárovi, ktorý zabezpečil poháre, medaile, diplomy, vecné ceny, občerstvenie a zúčastnil sa na každej akcii, pracovníkovi OcÚ Mgr. Milošovi Kúdelovi za propagáciu a fotodokumentáciu podujatia na webovej stránke obce a organizátorom jednotlivých turnajov.

Kľačianske novoročné športové dni sa stali trvalou súčasťou športového a spoločenského života v obci a udržiavajú si stálu popularitu.

Pozrite si kompletnú fotoreportáž zo všetkých podujatí Kľačianskych novoročných športových hier tu: http://www.hronskeklacany.sk/fotogaleria/klacianske-novorocne-sportove-dni-0.html
 
Autor príspevku: Milan Bridiš, fotografie: www.hronskeklacany.sk

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre