05032024pia

Dráma až do konca + fotografie a rozhovory

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 28. novembra 2013 - V levickej Športovej hale sa v stredu 28. novembra 2013 konala dohrávka 5. kola 1. Slovenskej ligy vo futsale, v rámci ktorého domáci Futsal Team Levice privítal mužstvo FTVŠ UK Bratislava. Pred samotným zápasom sa predstavila dievčenská tanečná skupina "The Dancing Divas", ktorá divákov ale určite aj hráčov naladila na tú správnu športovú nôtu.

dohrávka 5. kola 1. Slovenskej ligy vo futsale Futsal Team Levice - FTVŠ UK Bratislava zo dňa 27.11.2013

Levičania nezačali dobre, keď inkasovali ako prví, no do polčasu vyrovnali na 1:1 gólom Vidu. Druhý polčas bol až do finálneho hvizdu dramatický a nervózny. Na 2:1 otočil skóre v prospech Levíc Pavol Gabaš, no hosťom sa podarilo skóre zrovnať. Levickú vlajku opäť pozdvihol Egon Zorád - 3:2, no hostia opäť kontrovali, keď hrou bez brankára o pár sekúnd vyrovnali peknou strelou do šibenice brankára Molnára - 3:3. Výborne strieľajúci Zorád však nenechal nič na náhodu a svojou prudkou strelou pár minút pred koncom zápasu rozhodol na 4:3! Hostia sa snažili o vyrovnanie opätovnou hrou bez brankára, no nepodarilo sa im to a tak si Levičania týmto víťazstvom udržali priebežnú 2. priečku v tabuľke za lídrom súťaže Slov-Matic-om FOFO Bratislava!

Futsal Team Levice - FTVŠ UK Bratislava 4:3 (1:1)

Góly LV: Zorád 2 (1 z 10 m kopu),Vida, Gabaš
ŽK: Budovec
Zostava LV: Molnár (K), (Bielik)- Gabaš, Budovec, Vida, Zorád-Jančo, Rakica, Graus, Adami- (Birdáč, Švec)

Levický obchod - Svet Kabeliek VIKI, sv. Michala 26, Levice - kabelky, dámske a pánske peňaženky, opasky  Priestor pre Vašu reklamu - reklamný grafický banner so zobrazovaním vo všetkých článkoch portálu
dohrávka 5. kola 1. Slovenskej ligy vo futsale Futsal Team Levice - FTVŠ UK Bratislava zo dňa 27.11.2013
Pozápasové rozhovory:
Jozef Duhony, tréner Futsal Team Levice: "Zvíťazili sme po veľmi tuhom boji, ktorý bol zapríčinený našou nepresnou pomalosťou a dobrou organizáciou hry súpera. Práve tieto dva faktory rozhodli o tom, že tento zápas bol pre nás ťažký. Po prvom polčase sme vedeli, že to nebude jednoduché a hladké víťazstvo. Očakávali sme, že súper bude v druhom polčase koncentrovane brániť, tak ako v prvom polčase, čo sa im aj darilo. Som rád, že sme pochopili, že v tomto zápase budeme musieť strieľať zo stredných vzdialeností, čo sa nám aj darilo. Jednotlivé výkony našich hráčov však neboli optimálne, avšak každé mužstvo má svoje slabšie dni. Napriek tomu sme tento zápas zvládli a zostali sme na priebežnej druhej priečke. Súper ma dnes prekvapil, pretože veľmi dobre bránil, a ako som spomínal, bol koncentrovaný a mal veľmi dobrú organizáciu hry. Veľmi dobre vykrýval priestor, včas dostupoval hráčov a nedovolil nám častú streľbu. S výsledkom som spokojný, no vždy máme priestor na zlepšovanie."

Remák Igor, tréner FTVŠ UK Bratislava: "Dnes sa hral obojstranne pekný futsal. Levice spravili obrovský skok dopredu, zišla sa dobrá partia, ktorá hrala futsal. Ja osobne poznám Paľa Gabaša, Egona Zoráda, Gaba Šveca, to sú všetko skúsení hráči, ktorí už hrajú nejaký ten rok. Takisto Vilo Rakica má skúsenosti s extraligou. To sú všetko futsalisti, ktorí majú budúcnosť. Ak tento ich tím zostane pokope, majú obrovskú perspektívu hrať o čelo tabuľky. Myslím, že na extraligu to bol vysoko kvalitný zápas. Z dnešného výsledku som sklamaný. Podľa mňa rozhodca ovplyvnil výsledok zápasu tým, že ku koncu zápasu nevidel ruku v 6-tke domácich. Bohužiaľ však, na to sa nehrá, hrá sa na góly. Myslím si, že čistých šancí sme mali viac ako domáci. Do Levíc sme prišli s cieľom uchmatnúť nejaké body, aspoň jeden ak nie tri. Bohužiaľ sa nám to nepodarilo a musíme ísť ďalej od zápasu k zápasu. Každý extraligový zápas sa dá prehrať, ale aj vyhrať, okrem Slov-Matic-u, takže všetko je otvorené."

dohrávka 5. kola 1. Slovenskej ligy vo futsale Futsal Team Levice - FTVŠ UK Bratislava zo dňa 27.11.2013

Najbližšie zápasy:
8. kolo, Slov-Matic FOFO Bratislava - Futsal Team Levice,  29.11.2012 o 18:20 hod.
9. kolo, Across Pinerola - Futsal Team Levice, 6.12.2013, 20:15 hod.
10. kolo, Futsal Team Levice - MFK Tupperware Nové Zámky, 13.12.2013 o 19:30 hod.

Priebežná tabuľka:
1. Slov-Matic FOFO 21
2. Futsal Team Levice 15
3. Across Pinerola 13
4. ŠK Makroteam Žilina 10
5. sTC Púchov 10
6. MFK Tupperware Nové Zámky 9
7. FK Slovanet Prešov 8
8. MFsK Nitra 8
9. FTVŠ UK Bratislava 6
10. Čekan Mekenroff 1897 4

Zo zápasu sme pripravili aj fotoreportáž. Všetky naše fotografie zo zápasu dohrávky 5. kola 1. Slovenskej ligy vo futsale Futsal Team Levice - FTVŠ UK Bratislava zo dňa 27.11.2013 nájdete vo fotogalérii TU.

 

Dávame do pozornosti možnosť zakúpiť si mikinu, či tričko Futsal Team-u Levice a podporiť tak samotný klub! Ak máte záujem neváhajte zavítať do levického FUTBALSHOPU na Mlynskej ulici a tam už bude o Vás postarané.

Podporte Futsal Team Levice kúpou klubového trička, či mikiny.

zdroj a fotografie: www.leviceonline.sk

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre