05042024sob

Levickí futsalisti pred extraligovou sezónou

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 5. septembra 2013 - Členovia Futsal Team-u Levice sa už poctivo pripravujú na novú sezónu v najvyššej súťaži. Prvý prípravný zápas, ktorý odohrali včera na domácej palubovke s extraligistom MFsK Nitra, skončil remízou 2:2 (2:0). Skórovali v ňom hráči Krivočenko a Rakica. Určite aj vás zaujímajú prípravy na nadchádzajúcu sezónu, v ktorej sa stretnú s tými najlepšími súpermi, a tak sme našim futsalistom položili niekoľko otázok, na ktoré nám ochotne odpovedal Zsolt Dioszegi.

Levickí futsalisti pred extraligovou sezónou


1. Je už definitívne, že Futsal Team Levice nastúpi v novej sezóne v najvyššej slovenskej futsalovej súťaži?
Áno je to definitívne. V sezóne 2013/2014 bude hrať Futsal Team Levice najvyššiu súťaž. Vedenie urobilo všetko pre to, aby chlapci, ktorí bojovali celú sezónu o postup do ligy, si ju mohli nakoniec aj zahrať. Extraligu sme do Levíc chceli prinavrátiť aj kvôli našim fanúšikom, ktorých si ceníme a chceme, aby mohli chodiť na kvalitné zápasy s dobrými súpermi. Nesmiem ale zabudnúť podotknúť, že obrovská vďaka patrí všetkým našim partnerom, ktorí nám pomáhajú, či už finančne alebo materiálne. Bez nich by extraliga vo futsale v Leviciach nebola!

2. Ako prebieha, resp. ako bude prebiehať príprava Futsal Team Levice na novú sezónu?
Príprava prebieha v domácich podmienkach. Od 14. augusta sme v tréningovom cykle dva razy do týždňa a to v pondelok a v stredu. Liga mala pôvodne odštartovať 13. septembra. Nakoniec sa začiatok posunul až na 27. septembra, čo nám dáva viac času na prípravu. Plánujeme odohrať aj ďalšie prípravné zápasy, no konkrétne mená súperov a hracie dni ešte nevieme. O všetkých našich podujatiach budeme verejnosť včas informovať cez našu fanpage na facebooku 

3. Nastali nejaké zmeny v tíme pred novou sezónou?
Jadro mužstva zostáva po kope. Malé zmeny zrejme nastanú. Fungujeme ako amatéri a naši hráči majú povinnosti študijné, pracovné. Každý hráč hrá aj veľký futbal a do toho môžu prísť aj zranenia. Tým pádom do mužstva pribudnú 2-3 hráči, ktorých mená zatiaľ nebudem zverejňovať. Jedná sa o hráčov z Levíc a okolia aby sme zostali verní svojej filozofii.

4. Aká je aktuálna atmosféra v tíme?
Nálada v mužstve je veľmi dobrá. Hlavným zabávačom mužstva je kapitán Peťo Molnár, ktorý sa stará o dobru náladu. Každý hráč sa už teší na extraligu. 

Jazyková škola Chantal Levice RM - TECH - bazény na mieru, prekrytia, stavby, servis

5. Aké ciele si dávate do novej sezóny, čo sa týka konečného umiestnenia v lige, návštevnosti ale aj organizácie a chodu tímu?
Hlavným cieľom bude skončiť po základnej časti do 8. miesta, ktoré zaručuje play off. Po základnej časti by sme sa radi umiestnili v strede tabuľky, najideálnejšie v hornej polovici. Play off už je potom úplne iná suťaž.

6. Chceli by ste niečo odkázat levickým fanúšikom futsalu?
Všetkých fanúšikov, ktorí nám fandili aj v minulej sezóne, ale aj tých, čo sa na nás ešte neboli pozrieť, by som chcel pozvať na naše zápasy do športovej haly. Zápasy budeme hrávať v piatok večer, ako už je zvykom. Myslím si, že po pracovnom týždni každému dobre padne športovo- spoločenské vyžitie. Chceme aby sa ľudia v hale cítili príjemne a zabávali sa. Riadime sa heslom " Len to, čo robíme srdcom, prináša úspech" a preto sa budeme držať tohto hesla či sa nám dariť bude, alebo nie. Verím, že si fanúšikov prikloníme na svoju stranu a budú stáť za nami v každej situácii. Veď to hráme pre nich!

 

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre