05052024ned

Od budúcej sezóny v Leviciach futsalová Extraliga! + fotografie a rozhovor

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 23. júna 2013 – Levický futsal sa po rokoch opäť vzkriesil a to hneď v tom najlepšom svetle! Skvelý tím okolo bývalého reprezentanta SR Petra Molnára dokázal v tejto sezóne získať trofej majstra Západoregiónu Openligy, získať 3. miesto v Slovenskom pohári a súčasne si vybojovali účasť v baráži o postup do najvyššej slovenskej futsalovej súťaže – Keno Klub Extraliga, v ktorom sa v dvoch zápasoch stretli s extraligovým mužstvom Čekan Mekenroff 1987 Bratislava.

Futsal Team Levice – Čekan Mekenroff 1897 Bratislava, 21.6.2013
 
V prvom zápase sa ukázalo, že Levičania majú navrch, keď na palubovke súpera zvíťazili 3:1. Levičania tak viedli na zápasy 1:0 a čakal ich ešte domáci odvetný zápas dňa 21.6.2013, v ktorom chceli rozhodnúť o svojom víťazstve v baráži a postúpiť tak do najvyššej súťaže. Napokon sa im to aj podarilo, keď najmä s prispením skvelého Petra Molnára v bránke, ktorý v odvetnom zápase vychytal tri 10m kopy, zvíťazil Futsal Team Levice 6:3 a na zápasy 2:0 sa mohli tešiť z vytúženého postupu.

Futsal Team Levice – Čekan Mekenroff 1897 Bratislava 6:3 (2:2), prvý zápas 3:1, postupujú Levice

Góly:  Zorád 2, Budovec,  Švec,  Gabaš,  J. Mališ
 
RM - TECH - bazény na mieru, prekrytia, stavby, servis
 
Futsal Team Levice – Čekan Mekenroff 1897 Bratislava, 21.6.2013

Pozápasový rozhovor:

Peter Molnár, kapitán Futsal Team Levice: „Extraligu sme vyhrali celý kolektív. Niektoré zápasy nevyšli mne, niektoré chalanom, no ťahali sme ich spoločne. Zápasy nevyhrávali jednotlivci, ale celé mužstvo. Nejako špeciálne sme sa na tohto súpera nepripravovali. Netrénovali sme už 2 mesiace, v Bratislave sme vyhrali 3:1, čo si myslím, že bolo dosť rozhodujúce. Na tento zápas nás veľmi dobre pripravil náš tréner. Úspech v oboch zápasoch bol v taktike. Máme jedného z najlepších trénerov na Slovensku, veľká vďaka patrí najmä jemu. Jeho pokyny sme do bodky dodržali v oboch zápasoch a postúpili sme. Chcel by som sa poďakovať najmä Peťovi Bonďovi, Bandimu, Zsoltimu, Jožkovi Duhonyovi a všetkým chalanom, čo sme išli od prvého kola do posledného. Skončili sme nakoniec aj tretí v Slovenskom pohári, myslím si, že pre novovzniknutý klub je to veľký úspech. Čo sa týka budúcnosti, keďže sme postúpili, dúfame, že sa sponzori nájdu a do Extraligy nastúpime.“

Z odvetného zápasu baráže o postup do Extraligy medzi Futsal Team-om Levice a Čekan Mekenroff 1897 Bratislava zo dňa 21.6.2013 sme pripravili fotoreportáž. Všetky naše fotografie si môžete pozrieť vo fotogalérii TU.

zdroj a fotografie: www.leviceonline.sk

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre