04242024str

Hokej a hokejové správy, aktuality z mesta Levice

Mladší žiaci HK Levice potvrdili víťazstvo z ľadu súpera, tretiaci na LEV CUP-e 2015 druhí

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 1. novembra 2015 - Levickí mladší žiaci 6.ŠHT a 7.ŠHT majú už za sebou základnú časť v skupine A - 1.liga mladších žiakov. Naši mladší žiaci sa chceli s prvou polovicou súťaže rozlúčiť víťazstvom a potvrdiť víťazstvo z ľadu súpera z Topoľčian.

Mladší žiaci HK Levice potvrdili víťazstvo z ľadu súpera, tretiaci na LEV CUP-e 2015 druhí

Počas soboty 31.10.2015 sa stal levický zimný štadión dejiskom historicky prvého zväzového turnaja žiakov 3. ročníkov. Turnaja sa zúčastnili okrem domáceho celku HK Levice aj družstvá HK Iskra Partizánske, MHKM Skalica a MMHK Nitra.

ZsZĽH (6. ročník) U 12/ Skupina A (Základná časť)

HK Levice - HC Topoľčany 5:4 (3:2, 1:1, 1:1)

Góly za HK Levice: 5. PACALA Samuel (EŠEK Samuel, HORVÁTH Adam), 11. HORVÁTH Adam, 12. JÁRIK Peter (PIROHÁR Bruno), 26. FARKAŠ Jakub, 54. HORVÁTH Adam

Zostava HK Levice: Griesbach, Adámik – Király, Chumak, Príbela, Grmanová, Juhás, Ešek, Doboš, Moravčík, Farkaš Jakub, Kravec, Drapák, Horváth Andrej, Horváth Adam, Farkaš Peter, Gellen, Pacala, Járik, Pirohár

LeviceUbytovanie.sk - Predaj a prenájom a predaj 1. a 5. izbových zrekonštruovaných bytov v Leviciach

Mladší žiaci HK Levice potvrdili víťazstvo z ľadu súpera, tretiaci na LEV CUP-e 2015 druhí


Jozef Guťan, tréner HK Levice: „Zápas bol vyrovnaný od prvej do poslednej minúty. Dovolím si povedať, že pri hre päť na päť sme sústavne boli lepším družstvo. Dokázali sme súpera dostávať pod tlak. Škoda, že sme nevyužili viac šancí, ktoré mohli rozhodnúť o zápase, nakoľko v tretej tretie sme boli neustále vylučovaní, hrali sme asi trikrát oslabenie troch na piatich, ale aj napriek tejto situácii chlapci inkasovali iba raz a dokonca sa nám podarilo v závere streliť gól, čo bolo vyústením našej snahy, nasadenia a srdiečka. Po tomto momente sme už súpera nepustili k ničomu a veľmi dobrou obrannou hrou ako aj obetavosťou všetkých hráčov sme si víťazstvo ubránili. Chlapci ukázali svoju silu, hokejové srdce a preto im chcem pogratulovať k víťazstvu! Tešíme sa na ďalších súperov v druhej polovici súťaže."

Výučba Anglického a Španielkého jazyka v Leviciach - jazyková škola ACADEMIA OLÉ
ZsZĽH (7. ročník) U 13/ Skupina A (Základná časť)

HK Levice - HC Topoľčany 6:4 (2:3, 1:0, 3:1)

Góly za HK Levice: 11. MIŠURA Branislav (NOVÁK Marcel, BUKOVEN), 13. HOFER David, 37. HOFER David, 48. REMIÁŠ Tomáš (BUKOVEN Dominik), 50. MIŠURA Branislav (HOFER David, BUKOVEN Dominik), 52. NOVÁK Marcel (REMIÁŠ Tomáš)

Zostava HK Levice: Mejsnar – Bukoven, Novák, Paľovčík, Kerestvey, Mišura, Zachar, Lauro, Remiáš, Procháczka, Blaško, Šebeštín, Hofer, Kandra, Vrbka, Kasala

Daniel Socha, tréner HK Levice: „Napriek rozpačitej prvej tretine a vyrovnanej hre počas celého zápasu chlapci v tretej tretine konečne zabrali ako sa od nich očakáva a po utešených akciách rozhodli zápas vo svoj prospech. Chlapcov chválim za ich výkon.

Andrej Budai photo - fotografické a video služby - svadby, oslavy, stužkové, promócie, plesy, rodinné a firemné stretnutia, akcie, podujatia, spoločenské, športové...
LEV CUP 2015 – turnaj žiakov 3. ročníkov v minihokeji

Tretiaci na domácom turnaji druhý

Počas soboty 31.10.2015 sa stal levický zimný štadión dejiskom historicky prvého zväzového turnaja žiakov 3. ročníkov. Turnaja sa zúčastnili okrem domáceho celku HK Levice aj družstvá HK Iskra Partizánske, MHKM Skalica a MMHK Nitra.

"Chcem pochváliť všetkých chlapcov, ktorí sa zúčastnili turnaja. Odohrali ho s radosťou a ukázali, že sa vedia baviť hokejom, a keď je to potrebné aj zabojovať. Nepodcenili žiadneho zo súperov, hrali kombinačný hokej a v každom zápase sa snažili až do konca. Súperi boli na úrovni tých najlepších na Slovensku, svoju kvalitu majú a nič nám zadarmo nedarovali. Naši chlapci však ukázali čo v nich je a svoj potenciál sa snažili využiť na maximum. Zistili, že keď sa niečo robí s radosťou a nasadením, úspech nemusí byť ďaleko. Chcem im za predvedené výkony poďakovať, lebo som si turnaj užíval s nimi," zhodnotil účinkovanie svojich zverencov Tomáš Segíň a ďalej dodal: "Touto cestou by som sa chcel poďakovať aj všetkým rodičom za pozitívny prístup k turnaju a podporu svojich detí športe zvanom hokej. Rád by som vyzdvihol aj veľmi vysokú športovú ako aj spoločenskú úroveň turnaja, čím turnaj splnil svoj účel."

Turnaj sa hral systémom každý s každým, 2x15 min. na tretinky.

Mladší žiaci HK Levice potvrdili víťazstvo z ľadu súpera, tretiaci na LEV CUP-e 2015 druhí

Tretiaci z HK Levice odohrali vynikajúci turnaj, predviedli veľmi pekný kolektívny výkon, keď sa gólovo dokázali presadiť všetky útočné formácie. Obsadili celkové druhé miesto a z domáceho turnaja si odnášajú veľa krásnych športových zážitkov.

Výsledky turnajových zápasov domáceho HK Levice:

1.zápas: HK Levice – MMHK Nitra 9:6 (počet získaných bodov: 3)
2.zápas: HK Levice – HK Iskra Partizánske 5:9 (0 bodov)
3.zápas: HK Levice – MHKM Skalica 8:7 (3 bodov)

Konečné poradie:
1. HK Iskra Partizánske 9
2. HK Levice 6
3. MMHK Nitra 3
6. MHKM Skalica 0
zdroj a fotografie: Marián Moravčík, HK Levice

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre