05062024pon

Hokej a hokejové správy, aktuality z mesta Levice

V Partizánskom tesná prehra, mládež nestačila na Nitrančanov a Novozámčanov + fotografie

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

PARTIZÁNSKE / NITRA / LEVICE 18. novembra 2014 - Levické hokejové družstvá odohrali svoje zápasy v sobotu 15.11.2014. Muži cestovali do Partizánskeho na zápas 9. kola 2. hokejovej ligy sk. A, prípravkári 5ŠHT do Nitry na zápas 9.kola I.liga prípravkárov, mladší žiaci (7.+6.ročník) v predohrávke 18.kola 2. ligy ako i starší žiaci (9.+8.ročník) v 6.kole ORANGE 2. lige privítali na domácom ľade Nové Zámky.

V Partizánskom tesná prehra, mládež nestačila na Nitrančanov a Novozámčanov + fotografie

Prinášame Vám kompletné výsledky všetkých zápasov.

HOKEJ – A. mužstvo HK Levice

Tesná prehra v Partizánskom

II.LIGA sk.A – 9.kolo

HK Iskra Partizánske – HK Levice 5:3 (0:1, 3:1, 2:1)

Július Beňuš, tréner HK Levice: "Zápas sme začali dosť opatrne, čo nie je náš charakteristický prejav. Dosť mi to pripomínalo v istých momentoch predchádzajúce stretnutie. Aj napriek tomuto sme prvú tretinu vyhrali 1:0. V tej druhej sme pokračovali podobne. Súper nás dokázal dostať pod tlak, z čoho na našej strane pramenili chyby. Obrazom takejto hry bol vyrovnávajúci gól súpera. V krátkom čase sme ešte dokázali odpovedať gólom a znovu sa tak dostať do vedenia. No to bolo v tejto časti zápasu z našej strany všetko. Od tohto momentu, kedy bolo s takýmto súperom potrebné hrať vysoko takticky a umne, sa znovu prejavila naša menšia hokejová skúsenosť. Po dvoch hrubkách našich obrancov sme zrazu prehrávali 2:3. Takto sa skončila aj druhá tretina. Do tej poslednej sme vykorčuľovali s odhodlaním zápas otočiť v náš prospech, no hneď v prvom striedaní sme po závare pred našou bránou dostali štvrtý gól. Jediným pozitívom v tejto časti bolo, že sme nezložili zbrane a naša snaha začala byť enormná. Súper nám v týchto momentoch nestíhal. Po faule na nášho hráča sme v presilovej hre znižovali na 4:3. Náš tlak pokračoval a všetko smerovalo k vyrovnaniu zápasu. V čase nášho najväčšieho tlaku pri chybnej rozohrávke nášho obrancu sme inkasovali piaty gól. Za tohto nepriaznivého stavu sme ešte mali šancu, keď sa do dvoch samostatných únikov dostali naši chlapci, no bohužiaľ gól sme nedali a tak sme napokon súperovi podľahli. Nech je tento zápas pre chlapcov poučením, lebo sezóna je ešte dlhá a veľa podobných zápasov pred nami. Súperovi môžem len pogratulovať k víťazstvu."

Góly za HK Levice: 16. Vrťo (Segíň T.), 27. Sucharda (Školník), 44. Segíň P. (Kasana)

HK Levice: Račko – Kasana, Pitlanič, Matejov, Segíň P., Záhorský –Roško, Socha, Bikbulatov, Segíň T., Vrťo, – Bačkor, Školník, Kiepeš, Stankovič, Sucharda – Ozimák, Majerský, Michalovič,
Schwarz

Divákov: 288

Ostatné výsledky 9.kola:
HAMIKOVO – HC ́05 Banská Bystrica B 3:2
HC Nové Zámky – MHK Dubnica 14:5
HK 96 Nitra – ŠHK Púchov 5:4 po predlĺžení

Pozrite si fotoreportáž zo zápasu 9. kola 2. hokejovej ligy sk.A HK Iskra Partizánske – HK Levice zo dňa 15.11.2014 tu:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.881134761910748.1073741831.877468098944081&type=1

V Partizánskom tesná prehra, mládež nestačila na Nitrančanov a Novozámčanov + fotografie

5ŠHT HK Levice

V Nitre „Čierny Peter“ pre piatakov HK Levice

I.liga prípraviek 5ŠHT – 9.kolo

MMHK Nitra – HK Levice 12:3 (5:0, 5:2, 2:1)

V 9.kole I. ligy Prípraviek I., cestovali 5.ŠHT na ľad pre nás tradičného súpera MMHK Nitra. Ukážkou streleckej nemohúcnosti 5.ŠHT HK Levice bol nedeľňajší duel proti Nitre, v ktorom zverenci trénera Mariána Fliegu vyslali na bránku súpera slušných 38 striel. Ujali sa tri. Domáci mali od začiatku zápasu viac z hry, veď každý únik slávili presným zakončením v našej bránke. Po I.tretine ich bolo až päť.
V druhej tretine po vyhratom buly presne zamieril Adam Horváth a v 22.minute znižoval na 5:1. V ďalších minútach nás súper opäť trestal a zvyšoval svoj náskok na 7:1. V 28.minúte po akcii hráčov Farkaša P. a Sládečka skóroval Farkaš Jakub a znižoval stav na 7:2. Bohužial tí istí hráči v zápätí stroskotali v obrane a inkasovali sme až dva góly v našej sieti.
V tretej tretine pridali domáci ešte dva góly a v 58.minúte z trestného strieľania upravil Farkaš Jakub stav zápasu na konečných 12:3 pre domácich Nitranov.

HK Levice: Adámik, Griesbach - Matuška, Juhás, Kasala, Pacala, Doboš, Majetič - Dubský, Farkaš P., Drapák, Grmanová, Gellen, Sládeček, Ešek, Moravčík, Farkaš J., Kravec, Horváth

Marián Fliega, tréner HK Levice: „Odohrali sme najhorší zápas v sezóne, kde chalani ukázali ako sa hokej hrať nemá. V prvej a druhej tretine, nechápem, boli sme bez pohybu a súper nám dával góly. Jediné pozitívum je, že sme neinkasovali ešte viac gólov, no dvanásť je strašne veľa. Bol to neospravedlniteľný výkon.

 

Počet divákov: 67

Nasledujúci zápas 5ŠHT: HK Levice – HC Slovan BA B (23.11.2014) 10.kolo

Marian Moravčík – vedúci družstva


HOKEJOVÁ MLAĎ HK Levice

Žiaci nestačili proti rovesníkom z HK Nové Zámky

II.LIGA mladších žiakov (7.+6.ročník) – predohrávka 18.kolo

HK Levice – HK Lokomotíva Nové Zámky 4:6 (1:3, 1:1, 2:2)

Góly za HK Levice: 14. Novák (Mišura), 32. Hofer (Ševčík), 41. Birčák (Hofer), Hofer

Jozef Guťan, Daniel Socha, tréneri HK Levice: „Chalani prespali polovicu stretnutia, ale aj tak oceňujeme vôlu, srdiečko a silu družstva, ktoré sa za nepriaznivého stavu pozviechalo a poriadne zdramatizovalo zápas, ktorý sa musel rodičom a fanúšikom na štadióne páčiť. Nechýbalo veľa aby sa body delili. Chalani musia naďalej pracovať na tréningoch tvrdo, koncentrovane a my veríme že nám víťazstvá určite budú pribúdať.


ORANGE II.LIGA starších žiakov (9.+8.ročník) – 6.kolo

HK Levice – HK Lokomotíva Nové Zámky 2:6 (0:0, 1:2, 1:4)

Góly za HK Levice: 30. Vrbka, 43. Kosiba (Kvočka)

Na predohrávku 18.kola nastúpili naši starší žiaci proti Novým Zámkom. Chlapci, správne namotivovaní z víťazného zápasu z predošlého kola, začali zápas koncentrovane a bojovne. Šance sa v prvej tretine striedali na obidvoch stranách, avšak dobre pracujúce obrany a brankári oboch družstiev sa nedopustili chýb, ktoré by znamenali zmenu skóre. Prvá tretina tak skončila bezgólovo 0:0. Do druhej tretiny nastúpili Levičania s náporom, čoho výsledkom bol gól Karola Vrbku. Do polovice zápasu sa skóre otočilo, hostia viedli 1:2. Levičania na začiatku tretej tretiny vyrovnali po krásnej individuálnej akcii Patrika Kosibu. Družstvá od tohto momentu predvádzali pekný hokej, v ktorom sa čakalo kto spraví rozhodujúcu chybu. Tá žiaľ prišla na strane domácich, keď sa hosťom behom dvoch minút podarilo odskočiť na rozdiel 2 gólov. Chlapci neskladali zbrane, vytvorili na súpera enormný tlak, nastrelili tyčku, a po peknej kombinačnej akcii prvého útoku zahodili ďalšiu čistú šancu. Vzápätí po ofsajde na našej obrannej čiare a chybnom verdikte rozhodcu inkasovali 5.gól, ktorý rozhodol o osude stretnutia. Hostia v závere kontrolovali hru, do konca stretnutia mali možnosť hrať 5 minútovú presilovku čo využili na strelenie 6.gólu. A tým si pripísali na svoje konto pre nich veľmi cenné body.

Jozef Guťan, tréner HK Levice: „Gratulujem súperovi k víťazstvu. Všetkých našich hráčov však musím i napriek prehre pochváliť za nasadenie, bojovnosť a odhodlanie v tomto zápase. Treba však uznať, že dnes sa prejavila kvalita súperových jednotlivcov, ktorí využili naše hrúbky v momentoch keď bol zápas na vážkach. Dnes nám zápas ušiel v momentoch, keď sme spravili chyby po našej nepochopiteľnej nekoncentrovanosti.

Viac foto z 5SHT aj tu:
https://www.facebook.com/marian.moravcik

zdroj a fotografie: HK Levice

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre