05062024pon

Hokej a hokejové správy, aktuality z mesta Levice

Levice si poradili s nováčikom súťaže + kompletný súhrn víkendových výsledkov mládeže

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 27. októbra 2014 - Počas víkendu odohrali všetky levické hokejové družstvá svoje zápasy. Aj A-mužstvo nastúpilo na zápas 6. kola 2. ligy skupiny A na domácom ľade proti nováčikovi súťaže HC Petržalka 2010. Levičania potvrdili formu a Bratislavčanov porazili. Prinášame Vám kompletné víkendové výsledky všetkých levických hokejových družstiev.

Levice si poradili s nováčikom súťaže + kompletný súhrn víkendových výsledkov mládeže

HK Levice – HC Petržalka 2010 6:3 (2:0, 1:0, 3:3)

Július Beňuš, tréner HK Levice: "Od začiatku bolo vidieť v zápase veľké odhodlanie našich chlapcov. Môžem povedať, že hrali zodpovedne, takticky s cieľom bodovať naplno. Znovu sme si vytvárali množstvo šancí, no naším najväčším problémom je ich premieňať na góly. Aj napriek množstvu nepremenených šancí sme prvú tretinu po góloch A. Záhorského a J. Vrťa vyhrali zaslúžene 2:0.V tej druhej sme pokračovali dosť podobne ako v prvej, no znovu ta koncovka. Vyhrali sme ju 1:0 gólom T. Segíňa. Od úvodu tretej tretiny sme pokračovali aktívne a k slovu sa dostal náš výborne hrajúci D. Bikbulatov, ktorý v rozpätí štyroch minút strelil dva góly a zvýšil tak náskok na uspokojivých 5:0. Za tohto stavu sa znovu prejavila menšia skúsenosť nášho mladého tímu. Chlapci sa uspokojili a súper nás v krátkom čase dotiahol na 5:3. Musel nasledovať nami vyžiadaný oddychový čas v ktorom sme chlapcom dohovorili čo bude do konca zápasu dôležité dodržať aby sme zápas zvládli. Chalani si dali povedať a druhým gólom v zápase A. Záhorský uzavrel na konečných 6:3. Záverom chcem poďakovať všetkým chlapcom za ich predvedený výkon v dnešnom zápase."

Góly za HK Levice: 3. Záhorský, 19. Vrťo (Segíň T., Záhorský), 40. Segíň T. (Vrťo, Záhorský), 44. Bikbulatov (Kasana), 47. Bikbulatov (Matejov, Adámik), 58. Záhorský (Segíň T., Vrťo)

HK Levice: Račko – Kasana, Pitlanič, Bikbulatov, Matejov, Segíň P. – Ozimák, Roško, Segíň T., Vrťo, Záhorský – Bačkor, Školník, Adámik, Stankovič, Sucharda – Horváth, Socha, Kiepeš, Michalovič, Majerský

Pozrite si fotoreportáž zo zápasu tu: https://www.facebook.com/monika.vranova39/media_set?set=a.10203400881321239.1073741835.1188159343&type=1

Ostatné výsledky 6.kola:
ŠHK Púchov – HK Partizánske 8:5
MHK Dubnica – HAMIKOVO 6:2
HK 96 Nitra – voľno
HC ́05 Banská Bystrica – HC Nové Zámky odohrajú 20.12.2014

Aktuálna tabuľka:
1. HC Nové Zámky 7 7 0 0 0 70:15 21
2. MHK Dubnica 6 6 0 0 0 40:12 18
3. HK Levice 6 4 0 0 3 21:22 12
4. ŠHK Púchov 6 3 0 0 3 31:24 9
5. HK Partizánske 5 2 0 1 2 22:25 7
6. HK 96 Nitra 6 2 0 0 4 24:29 6
7. HAMIKOVO 7 1 1 0 5 24:49 5
8. HC Petržalka 2010 6 1 0 0 5 17:38 3
9. HC ́05 B.Bystrica 5 0 0 0 5 13:48 0

Levice si poradili s nováčikom súťaže + kompletný súhrn víkendových výsledkov mládeže

Tretiaci z prípravky pri prvom vystúpení výťazne

Prípravné zápasy 3HP – zápas č.1

HK Levice – HC Zlaté Moravce 25:11

HK Levice: Virág M., Gagač, Grobař – Doboš R., Drapák, Hlinčík, Homoľa, Chovanec, Iľdža, Karaffa, Jelínek, Kúkel, Mikloško, Moravčík S., Régi, Sleziak, Tariška, Torok, Virág J., Vlčko,
Vrecník, Belko

Kategória 3HP – hokejová prípravka tretích ročníkov hrá podľa pravidiel SZĽH pre minihokej v tretinách s A a B mužstvom po štyroch hráčoch.

Hráči 3HP HK Levice odohrali prvý prípravný zápas zo série prípravných zápasov v sezóne 2014/2015. Na domácom ľade privítali tradičného súpera – tretiakov z HC Zlaté Moravce. Zápas sa začal vo svižnom tempe, keď sme sa už v prvej minúte ujali vedenia 1:0 a potom pokračoval v dobrom nasadení, kde sa striedali šance na jednej aj druhej strane. Keďže hostia nemali k dispozícii druhého brankára, zápas chytali traja Levičania, ktorí sa striedali tak, aby chytali aj za domácich aj za hostí. Nakoľko všetci traja brankári predvádzali dobré zákroky, nedovoľovali nám odskočiť na vyšší gólový rozdiel. Napokon v druhej polovici zápasu sa predsa len podarilo náskok postupne zvyšovať a uhrať konečný výsledok 25:11 v prospech hráčov HK Levice.

Marián Fliega, Michal Dávid, tréneri HK Levice: "Padlo dosť gólov a pre hokej a divákov - rodičov to bolo len dobré. Pochvala patrí všetkým hráčom na ľade aj brankárom za predvedený výkon. Chlapci dokázali hrať s chuťou a záujmom. Priateľský zápas splnil svoj účel a to získať zápasovú skúsenosť a odohrať zápas s nasadením a bojovnosťou."

Počet divákov: 76

Nasledujúci prípravný zápas 3HP: HK Levice – HC Petržalka 2010 (2.11.2014)

Marian Moravčík – vedúci družstva


Snaha Trenčína stroskotala na brale menom LEVICE

I.liga prípraviek 5ŠHT – 6.kolo

Dukla Trenčín – HK Levice 6:6 (0:1, 4:3, 2:2)

Levická hokejová mlaď z 5.ŠHT HK Levice cestovala pod hrad Matúša Čáka, kde ich privítal súper „zvučného mena“ Dukla Trenčín. Ešte pred zápasom zavítala do kabíny piatakov z Levíc vzácna návšteva, hráči Dukly Trenčín - Dominik NOVÁK, Adama TUŽINSKÝ a Róbert HERC odchovanci Levického mládežníckeho hokeja, ktorí len pár minút pred príchodom do našej kabíny práve dohrali svoj juniorský majstrovský zápas v drese Dukly proti Popradu.

Hráčov z 5.ŠHT HK Levice osobne povzbudili a prehodili s nimi pár slov a ako povedal za všetkých Adam TUŽINSKÝ – každý ich odohraný zápas za HK Levice v mládežníckych kategóriách, posúval a motivoval ich možnosti k takým výkonom aby jeho rodný klub HK Levice mohol byť hrdý za svojich odchovancov. Po týchto slovách si piataci spolu s chalanmi zakričali bojový pokrik a vyburcovali sa k dobrému výkonu. Veď každý súper je zdolateľný.

Piataci nastúpili už na svoj šiesty zápas v sezóne s odhodlaním uchmatnúť Trenčianky skalp. Úvodné minúty I.tretiny patrili hosťujúcemu HK Levice čo aj využili a v 2minúte strelili otvárací gól zápasu. Dukla pritom nezačala oslnivo. Po prvej tretine viedli Levice tesným výsledkom 0:1. Podržal nás brankár Adámik, ktorý čelil hneď trom trestným strieľaniam. V druhej tretine sme zvyšovali vedenie už na 0:3 z pohľadu hostí, poľavili sme a po zbytočných fauloch sme inkasovali dva rýchle góly. Po druhej tretine bolo vyrovnané 4:4.Do tretej tretiny sme vstupovali s odhodlaním zvrátiť víťazstvo na našu stranu, ale v 5min. naša prvá formácia inkasovala piaty gól. Chalani sa nenechali vyviesť z hernej pohody čoho dôsledkom bola rýchla odpoveď v tej istej minúte v podobe vyrovnávajúceho gólu na 5:5.
Záver zápasu gradoval, keď hlavný rozhodca neuznal tri po sebe nasledujúce fauly na našich prenikajúcich hráčov. Dukla strelila šiesty gól a po skrumáži, ktorá nastala pred našim brankárom nám rozhodca odpískal ďalší faul, čo chalanov vyviedlo z hernej pohody.
Po našich protestoch z trénerskej lavičky sa piataci emocionálne vyburcovali natoľko, že po nariadenom striedaní, druhá päťka priam vystrelila na ľad a vstrelila vyrovnávajúci gól v 57min. zápasu. Do konca zápasu ostávalo niečo cez tri minúty a naši hráči v podstate súperovi už nedovolili nič a dohrávali zápas v jeho tretine s paľbou na Trenčianku bránku.

HK Levice: Griesbach – Matuška, Juhás, Pacala, Doboš, Majetič, Kravec – Farkaš P., Grmanová, Gellen, Sládeček, Ešek, Moravčík, Farkaš J., Drapák, Horváth

Marián Fliega, tréner HK Levice: "Bol to zápas so súperom zvučného mena. Dnes musím pochváliť celé mužstvo, všetky tri päťky. Vytvorili sme si tlak a dokázali sme pretaviť aj strelecky. Keď bolo treba, podržali nás obaja brankári. Z toho, čo tu chlapci predviedli, mám veľkú radosť. Musíme pokračovať v rovnakých bojovných výkonoch. Veď aj návšteva v kabíne pred zápasom nás namotivovala a vyburcovala k takémuto výsledku, ktorí mal byť aj o dva góly lepší v náš prospech."

Počet divákov: 77

Nasledujúci zápas 5ŠHT: HK Levice – HOBA Bratislava (2.11.2014) 7.kolo I.liga prípraviek

Marian Moravčík – vedúci družstva

 

Levice si poradili s nováčikom súťaže + kompletný súhrn víkendových výsledkov mládeže

Mladší žiaci odchádzajú zo Senice s nádielkou

II.LIGA mladších žiakov (7.+6.ročník) – 4.kolo

HK 91 Senica – HK Levice 16:5 (3:1, 7:1, 6:3)

Góly za HK Levice: 18. Hofer (Ševčík, Mišura), 36. Hofer, 41. Hofer (Mišura), 55. Bukoven (Vrbka), 58. Ševčík (Bernáth)
HK Levice: Mejsnar – Blaško, Ferenci, Hofer, Hronec, Kerestvey, Vrbka – Bernáth, Birčák, Bukovec, Félis, Kandra, Kasala, Mišura, Novák, Šebeštín, Ševčík

Jozef Guťan, tréner HK Levice: "Chlapci s kategórie mladších žiakov podali v tomto zápase priemerný výkon, keď počas celého zápasu čelili náporu súpera, treba však poznamenať, že v súperovom družstve vynikali nad všetkými 2 hráči, ktorí sa postarali takmer o všetky góly Seničanov. Svetlým momentom v hre Levických chlapcov bol výkon brankára, ktorý napriek 16 obdržaným gólom mal ešte 60 úspešných zákrokov a výkon Davida Hoffera, ktorý strelil 3 góly."


Výkon starších žiakov ďaleko za svojimi možnosťami

ORANGE II.LIGA starších žiakov (9.+8.ročník) – 5.kolo

HK 91 Senica – HK Levice 8:2 (2:0, 4:0, 2:2)

Góly za HK Levice: - 57. Kosiba, 60. Chovanec (Fábry)

HK Levice: Ordog, (Sucháň) – Balla, Chovanec, Formel, Kvočka - Ágoštonová, Bednár, Cigánik, Fábry, Király, Kosiba, Kovacs, Vrbka

Jozef Guťan, tréner HK Levice: "V tomto zápase chlapci podali výkon ďaleko za svojimi možnosťami, na každom poste počas celého zápasu prepadali vo všetkých činnostiach svojmu súperovy dovolili strašne veľa a keď sa miestami zdalo, že si vypracovali šancu trestuhodne ju zahodili a v zápätí po vlastných chybách inkasovali. Tento zápas sa hodnotí veľmi ťažko, pretože chlapci podali veľmi slabý výkon a treba dúfať, že sa za 2.týždne schopia a 8.11., keď v 6.kole budú hostiť Námestovo, podajú výkon aspoň na úrovni odohratých z prvých dvoch kôl."

Viac fotografii z mládežníckych stretnutí nájdete tu: https://www.facebook.com/marian.moravcik

zdroj a fotografie: HK Levice, Monika Vranová

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre