04202024sob

Futsalisti Levíc zdolali silnú Pinerolu a sú v TOP 4 slovenskej Extraligy

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 2. februára 2022 - Futsal Team Levice zvíťazil na domácej palubovke v predohrávke 12. kola slovenskej futsalovej extraligy nad akadémiou bratislavskej Pineroly 5:1 a dostal sa do TOP štyroch najlepších tímov ligy. Aktuálne výborné výsledky Levičanov sú veľmi dobrým signálom pre tipérov napríklad cez https://bonusovy-kod.com/ do ich najbližších zápasov, že budú opäť bodovať.

Futsalisti Levíc zdolali silnú Pinerolu a sú v TOP 4 slovenskej Extraligy

Góly: 13. Kazimír vl., 31. Nestorik vl., 32. Chamilla, 36. Švec, 36. Gabaš- 7. Nestorik

Po zápase sa vyjadril tréner levického tímu Pavol Gabaš: "Na stretnutie sme sa svedomito pripravili, aby sme doma bodovali naplno. Vedeli sme, že to nebude jednoduchý zápas, nakoľko sa mladé mužstvo Pineroly neustále zlepšuje. Zápas začal opatrne, obe mužstvá čakali na chybu súpera. Do šancí sme sa dostávali častejšie my, avšak sme inkasovali ako prví. Následne sme ešte zvýšili otáčky, podarilo sa nám vyrovnať a vypracovať si viacero vyložených šancí, ktoré stroskotali na výborne chytajúcom Podhajeczkom. Zlomový moment nastal asi v 14 minúte, keď sa v osobnom súboji nepríjemne zrazili práve brankár Podhajeczky a pivot Adami, ktorý bol následne za tento stret vylúčený. Brankár súpera nanešťastie putoval do nemocnice s podozrením na zlomeninu nohy. Následnú oslabovku sme ustáli a navyše nás do konca polčasu pár krát podržal brankár Bielik. Druhý polčas sme očakávali power-play súpera a práve tento krok sa ukázal ako rozhodujúci. Postupne sme pridali 2.,3. a 4. gól do prázdnej brány. Za pozitívum hodnotím, že mužstvo vydržalo byť koncentrované a disciplinované počas celého zápasu a išlo si za víťazstvom. Mrzí ma zranenie Podhajeczkeho, pretože chytal výborný zápas a zranenie ho opäť pribrzdí v kariére. Všetci z Futsal team Levice mu prajeme skoré uzdravenie a veríme, že zranenie nebude dlhodobého charakteru."

Prečítajte si aj:

Levickí futsalisti sa v tabuľke šplhajú čoraz vyššie, o čom svedčí ich dobrá forma. V 10. kole zdolali opäť na domácej palubovke Futsal Team Komárno 10:6, v 9. kole takisto doma tím TNF Prievidza 4:3. Vo 8. kole remizovali na palubovke MŠK Mayerson Nové Zámky a v 6. kole na palubovke 4FSC, o.z. takisto 2:2. Poslednú prehru Levičania utŕžili v Banskej Bystrici na palubovke domáceho tímu MIBA 0:4 ešte minulý rok 15. októbra 2021. Levice tak majú na svojom konte z posledných piatich zápasov tri výhry a dve remízy a teda 11 bodov a v tabuľke celkovo 18. bodov. Na lídra tabuľky Mimel Lučenec tak strácajú šesť bodov.

Najbližšie Levičanov čaká v 13. kole dňa 11. februára o 19:15 hod. zápas na palubovke ŠK Makroteam Žilina, v 14. kole sa dňa 17. februára o 19:30 hod. predstavia doma proti MIBA Banská Bystrica a 15. kole dňa 25. februára o 19:30 hod. opäť doma proti 4FSC, o.z.

foto: Futsal Team Levice

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre